1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. 'Nereye Gidiyoruz' Paneli
Nereye Gidiyoruz Paneli

'Nereye Gidiyoruz' Paneli

Kars Devrimci 78'liler Derneği, başta hayvancılık, göç, işsizlik, sosyal ve ekonomik yapıyı, düzenleyeceği panelle masaya yatırıyor.

A+A-

Kars Devrimci 78'liler Derneği'nden yapılan açıklamada, "Kars Nereye Gidiyor?" ve "Kars Hayvancılığının Geldiği Nokta" başlığıyla panel düzenleniyor. 15.05.2010 günü (Yarın)  Kars Sanat Merkezi'nde düzenlenecek olan panelde, Kars hayvancılığı, Kars'taki göçün nedenleri, işsizlik ve çözüm önerileri ile Kars'ın sosyal ekonomik yapısı masaya yatırılacak.

Kars Devrimci 78'liler Derneği Başkanı Celalettin İlyan, dernek olarak Kars'ın sorunlarına eğilmeyi bu panelle başlangıç haline getireceklerini belirterek, "Panele tüm sivil toplum kuruluşlarını ve halkımızı davet ediyoruz. Sorun Kars'ın sorunu. Nazım'ın dediği gibi ; 'bu davet bizim olduğu kadar, sorun da Kars'ta yaşayanlar olarak bizlerin sorunudur.' Kars'ın sorunlarının masaya yatırılacağı panelimize tüm halkımızı bekliyoruz," dedi.

Panele ; Araştırmacı Ekonomist-Yazar İbrahim Okçuoğlu, Ekonomi Uzmanı Muzaffer Koçak ve Mali Müşavir Ömer Emin Dereci konuşmacı olarak katılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.