1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Necmi Kadıoğlu Kars'ta
Necmi Kadıoğlu Karsta

Necmi Kadıoğlu Kars'ta

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu havayolu ile Kars’a geldi.

A+A-

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu havaalanında Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

 

Havaalanında vatandaşlar ile sohbet eden Kadıoğlu, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un makam aracıyla belediye binasına geçti.

 

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars’ta olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

 

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; “Öncelikle Kars’ta olmak çok güzel, Kars Belediye Başkanımız ile sürekli görüşüyoruz. Bildiğin gibi Esenyurt Belediyesi ile Kars Belediyesi kardeş belediye oldular. Bu vesileyle sürekli sayın başkanımız ile görüşüyoruz” dedi.

 

GÖLE’YE FAKÜLTE YAPTIRIYOR

 

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ardahan’ın Göle İlçesi’nde yapılacak olan fakültenin temel atma törenine katılmak için geldiğini belirtti. Kadıoğlu; “Göle’de Allah izin verir ise bir fakülte yaptıracağız. Bunun için bugün geldim. Fakültemizin temel atma töreni için birazdan Göle’ye hareket edeceğim. Oturacağız Göleli kardeşlerimizle konuşacağız. Bir ihtiyaçları var mı soracağız. Bunun için arkadaşlarımızla birlikte geldik” diye konuştu.

 

ESENYURT İLE KARDEŞ BELEDİYEYİZ

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kars Belediyesi ile Esenyurt Belediyesi’nin kardeş belediye olduğunu vurguladı.

 

Esenyurt Belediye başkanlığımızla devamlı görüşüyoruz. Birçok konuda geçmişte olduğu gibi bugünde katkıları devam ediyor. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyorum. Kendileri Göle’deki fakültenin temel atma törenine katılacak. Karsspor’a kendileri bir otobüs hediye etti. Otobüs geldi. Karsspor’a da destekleri olmuştur bundan dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın belediye başkanımızın buraya gelmesi her zaman bize heyecan veriyor” şeklinde konuştu.

 

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, meclis üyeleriyle birlikte geldiği Kars’tan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile birlikte Göle’ye hareket etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum