1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. "Muhteşem bir ortam var Sarıkamış'a Bekliyoruz"
"Muhteşem bir ortam var Sarıkamış'a Bekliyoruz"

"Muhteşem bir ortam var Sarıkamış'a Bekliyoruz"

Kars Valisi Rahmi Doğan, eşsiz güzelliğiyle, Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden olan Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezine ve Sarıkamış Kütük Eve herkesi davet etti.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN 

Türkiye’nin yanı sıra dünyanın da sayılı kayak merkezleri arasında yerini alan Cıbıltepe Kayak merkezi yerli ve yabancı turistlerini ağırlamaya devam ediyor.

Kristal kar ile gece kayağının da yapıldığı, pistlerin 7/24 canlı yayınla izlenebildiği Sarıkamış Cıbıltepe kayak merkezi son günlerde turistlerin gözdesi olmaya da devam ediyor.

Kristal karın eşsiz güzelliğinde güvenli bir şekilde kayak yapma imkanı sağlayan Cıbıltepe kayak merkezinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın desteği, Vali Rahmi Doğan’ın projedeki hassas çalışmalarıyla halkın hizmetine sunulan Sarıkamış kütük ev yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapıyor.

Kars Valisi Rahmi Doğan, sosyal medya hesabından herkesi Sarıkamış’a ve kütük eve davet ederek,  “Sarıkamış Kütük ev misafirlerini bekliyor. Muhteşem bir ortam var” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.