1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Muhtar talep etti, belediye yaptı!
Muhtar talep etti, belediye yaptı!

Muhtar talep etti, belediye yaptı!

İstasyon Mahallesi Muhtarı Çetin Alin, kaza kavşağı olarak bilinen kavşağa hız kesici talep etti, Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen’de talebi olumlu karşıladı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars’ta “kaza kavşağı” olarak bilinen ve hemen hemen her ay maddi veya yaralanmalı kazanın meydana geldiği İstasyon Mahallesi Wesel Caddesi ile Davut Aksu Caddesinin kesiştiği noktaya hız kesici yapılıyor.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Orta Okulu ve 30 Ekim Anaokulunun bulunduğu bölgede meydana gelen çok sayıda kaza velileri de tedirgin ediyor.

Okulların açılmasıyla birlikte hareketliliğin daha da arttığı bölgede olası bir facianın yaşanmaması için İstasyon Mahallesi Muhtarı Çetin Alin, kavşağa hız kesicinin yapılması için durumu Belediye Başkanı Ayhan Bilgen’e iletti. Başkan Bilgen talebi olumlu karşılayarak verdiği talimatla bölgeye hız kesici yapıyor.

Çalışmaları yakından takip eden İstasyon Mahallesi Muhtarı Çetin Alin, “Okul bölgesi olan bu kavşakta sık sık kazaların meydana gelmesi nedeniyle durumu Başkan Ayhan Bilgen’e ilettik. Ekipler geldi ve çalışmaları başlattı. Teşekkür ederiz.” dedi.

Asfalt yol olması nedeniyle araçların hızlı gelip geçmesi, bölgede trafik ışığı veya hız kesicinin olmaması nedeniyle sürekli kazaların yaşandığını anımsatan Muhtar Alin, “Özellikle dolmuşçuların süratli geçmesi, sürücülerin kavşakta dikkat etmemesi nedeniyle kazalar meydana geliyor. Sürücülerden ricamız burasının okul bölgesi olması nedeniyle 4 yola geldiğinde daha dikkatli olmalarıdır.” diye konuştu.

muhtar-talep-etti,-belediye-yapti!-(1).jpgmuhtar-talep-etti,-belediye-yapti!-(2).jpgmuhtar-talep-etti,-belediye-yapti!-(3).jpgmuhtar-talep-etti,-belediye-yapti!-(4).jpgmuhtar-talep-etti,-belediye-yapti!-(5).jpgmuhtar-talep-etti,-belediye-yapti!-(6).jpgmuhtar-talep-etti,-belediye-yapti!-(7).jpgmuhtar-talep-etti,-belediye-yapti!-(8).jpgmuhtar-talep-etti,-belediye-yapti!-(9).jpgmuhtar-talep-etti,-belediye-yapti!-(10).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.