1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta dikkatsizlik bir ağaca mal oldu!
Kars’ta dikkatsizlik bir ağaca mal oldu!

Kars’ta dikkatsizlik bir ağaca mal oldu!

Kars’ta dikkatsiz bir sürücü kaldırımdaki ağaca çarptı. Devrilen ağaç belediye ekiplerince kesilerek taşındı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Olay, İstasyon Mahallesi Davut Aksu Caddesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Dikkatsiz bir sürücü kullandığı araç ile kaldırımdaki bir ağaca çarptığı öğrenildi. Köklerinden kopan ağaç yan devrildi.

Sabah saatlerinde olayı gören İstasyon Mahallesi Muhtarı Çetin Alin durumu Kars Belediyesine bildirdi.

Olay yerine gelen Kars Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ağacı keserek kamyonetle taşıdı.

Araçların dikkatsizliğinden dolayı bir ağacın devrilmesine neden olduğunu söyleyen İstasyon Mahallesi Muhtarı Çetin Alin, “Araçlar bu caddede dikkatsiz ve süratli geçiyor. Sürekli kaza olan bu caddede bir aracın çarpmasıyla ağaç devrildi. Bu durumu birçok kez yetkililere bildirdik. Artık mahallemizde önlemlerin alınmasını istiyoruz.” dedi.

Alin, devrilen ağacın herhangi can veya mal kaybına yol açmadığını da ifade ederek, “Burada zarar gören bir tek ağaç oldu. Bir ağaç kolay yetişmiyor, lütfen sürücülerimiz dikkatli davransın.” İfadesini kullandı.

Alin, devrilen ağacın yerinin boş kalmayacağını ve yerine başka bir ağaç dikmek için Kars Orman İşletme Müdürlüğü ile görüşeceğini de sözlerine ekledi.

kars’ta-dikkatsizlik-bir-agaca-mal-oldu!-(1).jpgkars’ta-dikkatsizlik-bir-agaca-mal-oldu!-(2).jpgkars’ta-dikkatsizlik-bir-agaca-mal-oldu!-(3).jpgkars’ta-dikkatsizlik-bir-agaca-mal-oldu!-(4).jpgkars’ta-dikkatsizlik-bir-agaca-mal-oldu!-(5).jpgkars’ta-dikkatsizlik-bir-agaca-mal-oldu!-(6).jpgkars’ta-dikkatsizlik-bir-agaca-mal-oldu!-(7).jpgkars’ta-dikkatsizlik-bir-agaca-mal-oldu!-(8).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.