1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP adayları güreşte
MHP adayları güreşte

MHP adayları güreşte

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Adayları Sarıkamış Karaurgan Köyü’nde Karakucak güreşlerini izlediler.

A+A-

MHP Kars Milletvekili Adayları Dr. Ümit Yılmazel ve Harun Yenice Sarıkamış İlçesi’ndeki seçim bürosunda halkı selamladıktan sonra Sarıkamış’a bağlı Karaurgan Köyü’ne doğru yol aldılar. Yolculuk esnasında 100 araçlık konvoyla devam eden vekiller, Karaurgan köyünün girişinde bir 100 araçla daha karşılandılar ve seçim gezilerine 200 araçla devam ettiler.

MHP 2.ci sıra adayı Harun Yenice’nin Sarıkamışlı olduğu ve bu yörenin MHP vekil adaylarını karşılamasındaki coşkusuyla kendisini oldukça iyi bir şekilde hissettirmiş oldu.

SARIKAMIŞ VEKİL ADAYINA SAHİP ÇIKTI!

Vekiller, Karaurgan Köyü’nde geleneksel karakucak güreş organizasyona katıldılar.

Yılmazel burada yaptığı konuşmada, “Güreşe yiğit gerek yiğide meydan gerek. Yiğit Sarıkamışlılar bunu tarihin her köşesinde sergilemişlerdir. Ata sporumuz olan güreşi halen devam ettirmeniz çok onur verici bir durum. Eminim ki yüzyıllar geçse de bizim kültürümüz devam edecektir.” dedi.

MHP adayları daha sonra güreş müsabakalarını izlediler. Müsabaka sonunda dereceye girenlere hediyelerini verdikten sonra Sarıkamış’ın diğer köylerine doğru yola koyuldular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.