1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mahalleli İsyan Etti
Mahalleli İsyan Etti

Mahalleli İsyan Etti

Mahalleyi kanalizasyon kokusu sardı, mahalleli isyan etti…

A+A-

Kars Şehitler Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar, kanalizasyonların patlaması sonucu çevreye yayılan pis kokular nedeniyle adeta çileden çıktı.

 

1. Aralık sokakta bulunan kanalizasyonların patlaması vatandaşları zor durumda bıraktı. Uzun süreden beri aralıklarla kendini gösteren fakat tam anlamıyla kalıcı bir çözümün bulunamadığı mahallede kanalizasyon patladığı yeniden görüldü. Evlerin bahçeleri lağım sularıyla dolarken çevrede oluşan pis kokular nefes almayı bile zorlaştırdı.

 

Mahalle sakinlerinden Musa Öğen, “6 aydan beri kanalizasyon sorunu yaşıyoruz. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne kaç kez gittiysek bir sonuç alamadık. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğünden gelip baktılar ama bir türlü, bu soruna bir çözüm getirmediler. Uzun zamandır bu sıkıntıları yaşıyoruz. Birçok komşumuzun, evlerinin bahçeleri lam suları içinde kaldı.” dedi.

 

Belediye Temizlik İşlerine bağlı ekiplerde kanalizasyonların patladığı 1.Aralık sokakta temizlik çalışmalarına başlayarak yaşanan sıkıntıları gidermeye çalıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.