1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kuzen İl Başkanları Sohbette
Kuzen İl Başkanları Sohbette

Kuzen İl Başkanları Sohbette

Hafta sonunu çay bahçesinde dinlenerek geçiren iktidar ve ana muhalefet partisi İl Başkanları Ensar Erdoğdu ve Mustafa Aras objektiflere takıldı.

A+A-

Aynı zamanda akrabalık bağları olan iki il başkanı “Biz Kars için hizmet adına herkesle aynı masaya oturmaya hazırız. Amacımız; Kars’a hizmet etmektir. Herhangi iki ayrı parti birbirlerine her ne kadar rakip olsalar da amaç şehre hizmet getirmektir. Bunun için kendi teşkilatlarında ve bazen ittifak haline projeler üreterek bu projeleri il için genel merkezlere öneri halinde sunmayı ve hayata geçirilmesi için gerekli çalışmaları gerçekleştirmeyi amaçlarlar. Bizler hafta sonlarını bayramları tatilleri vs yine ‘Kars’a ne tür hizmetler getirilebilir’ arayışı içerisinde geçirmekten memnuniyet duyuyor ve fikir alışverişleri ile projelerimizi zenginleştirme yoluna gidiyoruz. Bu fikir alışverişleri ile Kars halkına daha fazla hizmet vererek Kars’ı da layık olduğu noktaya getirme çabasındayız” diye konuştular.

Erdoğdu ve Aras bulundukları masaya zaman zaman vatandaşları da misafir ederek ilin sorunları ile ilgili görüş ve bilgi aldılar.

İktidar ve Ana Muhalefet partilerinin İl Başkanlarını beraber gören ve her iki temsilciden de sorunları ve çözümleri ile ilgili bilgi alma fırsatı yakalayan vatandaşlar ise durumdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Vatandaşlar, “Bize hizmet için diğer bütün rekabet çekişme ve partiler arasındaki uzlaşmazlıklar bir tarafa bırakılarak ortak çözüm arayışına gidilmesi hizmetin kaçınılmaz olduğuna işarettir.” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.