1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kurumsal Müşterilere Özel Hediyeler
Kurumsal Müşterilere Özel Hediyeler

Kurumsal Müşterilere Özel Hediyeler

Sevdiklerinize sizler için ince düşünülmüş konsept olarak birçok konsepte ayrılmış hediye seçenekleri arasından zevklerine uygun hediye kutusu sipariş edebileceğiniz bir platform helloboxturkey.

A+A-

Kurumsal Müşterilere Özel Hediyeler

Sevdiklerinize sizler için ince düşünülmüş konsept olarak birçok konsepte ayrılmış hediye seçenekleri arasından zevklerine uygun hediye kutusu sipariş edebileceğiniz bir platform helloboxturkey. İçerisinde bir sürü hediye kutusu bulunmaktadır. Seçmek size kalmış.

Sevdiklerinize hediye almayı düşünüp ne alsam acaba diye karar veremediğiniz zamanlarda imdadınıza yetişen; hediye alacağınız konsepte ve kişiye uygun hediye kutuları bulacağınız bir platform. İçerisinde hediye alacağınız kişiyi çok mutlu edecek alternatifleri olan ince düşünülmüş seçenekleri mevcut. Özenle hazırlanış özel hediyeler için herkesin 1 numaralı tercihidir.

Helloboxturkey Hediye Kutuları

Helloboxturkey'de hediye kutu seçeneği oldukça gelişmiştir. Göndereceğiniz kişiyi belirledikten sonra hediyenizin yola çıkması bir o kadar hızlı olacaktır. Sitede onlarca konsept hediye kutusu mevcuttur.

Bu konseptlere örnek vermek gerekirse;

  • Parti hediye kutuları
  • Ahşap hediye kutuları
  • Bayrama özel hediye kutuları
  • Öğretmene özel hediye kutuları
  • Türk kahvesi hediye setleri
  • Yeni işinde başarılar hediye kutusu

Ve daha birçok hediye kutusunu sizler için özenerek düşünülmüş olarak hazırlayıp, sevdiklerinizle buluşturmak için beklemektedir.

Helloboxturkey Kurumsal Hediye Kutusu

Hellobxturkey sitesinde kurumlar içinde çalışanlarına özel hazırlatacağı hediye kutu seçenekleri mevcuttur. Çalışanlarınıza motivasyon olması, çalışanların şirketler güçlü bağlar kurmalarını sağlamak için belirleyeceğiniz konseptlerde hazırlanmaktadır.

Firmalar için hazırlanacak kurumsal hediye kutusu seçenekleri şöyledir;

  • Kurumsal kadınlar günü hediye kutusu
  • Kurumsal bayram hediye kutusu
  • Kurumsal yılbaşı hediye kutusu
  • Kurumsal mağazacılar günü hediye kutusu

Olarak 4 ayrı konsept belirlenerek hazırlanmış kutu içerikleri mevcuttur. Belirlenen konsept içinde de birçok farklı hediye kutusu mevcuttur.

Helloboxturkey İstediğinize Göre Kutular Hazırlar

İnternet sitesinde yer alan kutular dışında aklınızda yer alan başka hediye seçenekleri varsa internet sitesinde yer alan mail hesabına konseptinizi anlatın ve helloboxturkey sizler için belirlediğiniz hediyeyi özenerek hazırlasın.

Helloboxturkey Kutu Hazırlama

Belirleyeceğiniz notlarla siparişinizdeki adrese en özenli ve en hızlı şekilde sizler adına hediyenizi ulaştıran size, kutunuzu hazırlarken içerisinde günlük kullanıma uygun kaliteli malzemelerle hazırlanmış kutularınızın içerini de özenerek hazırlıyor.

Yazılmasını istediğiniz notları sizin için el yazısıyla yazıyor ve saten kurdelelerle hediyelerinizi süsleyerek güvenli bir şekilde sahiplerine ulaştırıyor. Siz sadece hangi kutuyu seçeceğinizi belirleyin, gerisini sizin için yapan güvenilir bir ekip mevcut.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.