1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kullan At Ürünler
Kullan At Ürünler

Kullan At Ürünler

Etkinliklerde kullanmak için toplu halde satın alabileceğiniz tek seferlik, doğada çözünebilir ve çevreci ürünler mi arıyorsunuz?

A+A-

Kullan At Ürünler

Etkinliklerde kullanmak için toplu halde satın alabileceğiniz tek seferlik, doğada çözünebilir ve çevreci ürünler mi arıyorsunuz? O halde kullanatsiparis.com tam size göre bir yer! Her türlü etkinlik, her türlü amaç için hem bireysel kullanıma hem de işletme kullanımına uygun tek seferlik her türlü bardak, tabak, karton kutu gibi malzemeler için kullanatsiparis.com’dan başka bir yer aramayacaksınız!

KullanAtSiparis Hakkında?

Kullan-at ürünlerin toptan ve perakende olarak alınabileceği bir İnternet sitesi olan kullanatsiparis.com, her türlü kullan-at ürünün satışını gerçekleştirmektedir. Hazır ürün, paketleme, malzeme ve özel üretim hizmetleri veren KullanAtSiparis, devamlı olarak genişleyen bir ürün yelpazesine sahip olması, özel teşkilatlanması ve İstanbul merkezli olması sayesinde yurtiçi ve yurtdışı müşterilere hizmet sunabilmektedir.

KullanAtSiparis Ürün Portföyü

kullanatsiparis.com, yüzlerce ürünlük bir yelpazeye sahiptir. Mevcut yelpazelerinin yanında özel siparişe bağlı olarak tasarım ve üretim yapılabilmektedir.

Gıda Kapları

Kullanatsiparis.com, 100’den fazla farklı modelde gıda kabı sunmaktadır. Bunlardan bazıları alüminyum kaplar, doypack ambalajlar, pasta ve salata kapları, dondurma kapları, sızdırmaz kaplar ve sos kaplarıdır. Bu ürünler her türlü gıda ile alakalı işletme tarafından kullanılmaktadır.

Bardak ve Kapaklar

Kullanatsiparis.com üzerinden satın alınabilecek bir diğer ürün kategorisi de bardaklardır. Site üzerinden plastik ve kağıt bardaklar satın alınabildiği gibi bu bardaklar için kapaklar ve çoklu bardak taşıyıcıları da bulunmaktadır.

Karton Kutular

Kullan at gıda ambalajı denince akla ilk gelen ambalajlar olan karton kutular, her türlü farklı yiyecek için farklı modellerde gelmektedir. Günümüzde satışta olan 50’den fazla farklı model arasında baskısız pizza kutuları, popcorn kutusu, kraft lunchbox’lar ve mısır nişastasından üretilen ekolojik tabaklar yer almaktadır.

Ambalaj Kağıtları

kullanatsiparis.com sitesi üzerinden kaşık ve çatallar için kese kağıdı, yağlı ve yağsız ambalaj kağıtları ve baskılı ambalaj kağıdı gibi ürünler satın alınabilmektedir.

Kağıt Çantalar

 

Site üzerinden alınabilecek bir diğer ürün türü de kağıt çantalardır. Farklı saplara sahip olan kağıt çanta modelleri, beyaz ve renkli kağıt çanta modelleri de sitenin ürün yelpazesinde yer almaktadır.

Saf Malzemeler

Etkinliklerde kullanılabilecek pipet, alüminyum folyo, poşet, çöp şişleri ve tahta karıştırıcı gibi ürünler de yine kullanatsiparis.com sitesi üzerinden satın alınabilmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.