1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KÖYDES Çalışmaları Sürüyor
KÖYDES Çalışmaları Sürüyor

KÖYDES Çalışmaları Sürüyor

Kağızman AK Parti İl Encümeni Mehmet Demir ve Şemail Öztürk Kağızman’ın 64 köyünde de program dahilinde çalışmalarılar yapıldığını söylediler.

A+A-

Kağızman’da 25 senedir aktif siyaset yapan Mehmet Demir ve 7 senedir siyasetin içinde yer alan Şemail Öztürk, “Kağızman’ın 64 köyünde şantiyeleri aratmayacak görüntüler göze çarpıyor. Kağızman’ın köylerinde büyük çalışmalar başlattık. Kanal, menfez, sulama suyu gibi daha sayamayacağımız birçok çalışma yapıyoruz. Köylü vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözerek ilçe standartlarında yaşamaları için çaba gösteriyoruz. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi yolsuz ve susuz köy bırakmayacağız.” dediler.

 

Demir ve Öztürk, daha sonra şunları söylediler:

 

“Gece gündüz köylerde iş makinelerimiz çalışıyor. Kars Valisi Ahmet Kara, AK Parti Milletvekilleri Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven, Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy ve Kağızman ilçe yönetimimiz çalışmalarımıza büyük destek veriyor. Köylülerimizin istekleri doğrultusunda köylerin sıkıntılarını gidermek amacıyla çalışmalarımız sürüyor ve sürecektir. Kağızmanlı hemşehrilerimiz bunu çok iyi biliyorlar. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Başbakanımız AK Parti’de var olduğu müddetçe hizmetler su gibi akacaktır. 45-50 kapalı şebeke suyumuz yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Bütün köy yollarının yapımı, sanat yapımı, kumlama çalışmaları kısmen bitti ve hala devam ediyor. Eğitim alanında Kağızman’a büyük yatırımımız var. Sağlık alanında büyük hizmetlerimiz devam ediyor. Kağızman’ın merkezinin sulama bentleri suratla sürüyor. Kağızman Küçük Sanayi sitesinin ihalesi bitti. Şuan sanayi sitesine 75 dükkan yapılıyor. 21-22 Temmuz tarihleri arasında 2 trilyona yakın yol, su, menfez ve kumlama çalışmasının ihalesi yapılacaktır. 8 tane çok büyük Kağızman’ın yıllarca beklediği önemli projemiz bulunuyor. Bu projeleri sayacak olursak Anadolu Lisesi, Kağızman Devlet Hastanesi ek binası, Küçük Sanayi Sitesi, Kağızman dere yatağı sulama bentlerinin yapımı, YİBO okulunun onarımı, Bağımsız Anaokulu yapımı, METEM okulunun onarımı, Denizgölü köyüne 8 derslikli okul yapımı, Ortaköy’e 5 derslik okul, Şaban, Aydınkavak, Donandı, Yukarı Aktam ek programda 5 ve 8 derslikli okul yapılacaktır.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.