1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Koordinasyon Kurulu Toplandı
Koordinasyon Kurulu Toplandı

Koordinasyon Kurulu Toplandı

Kars’ta 2013 yılının 2’nci İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Eyüp Tepe, Başkanlığı’nda yapıldı. Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’da katıldı.

A+A-

Vali Eyüp Tepe, yatırımcı kurum ve daire amirlerine bahar ayını ve yazı iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirtti.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında ilk olarak Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, söz aldı. Başkan Nevzat Bozkuş, belediye yatırımlarıyla ilgili slayt gösterisi eşliğinde katılımcılara bilgiler verdi. Bozkuş, projelerin çoğunluğunu bu yıl tamamlayacaklarını kaydetti.

Daha sonra sırasıyla kurum ve daire amirleri söz alarak kendi kurumlarıyla ilgili yapılan yatırımlar ve projeler hakkında katılımcıları aydınlattılar.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katılan AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, özellikle Ankara’da bir yerlerde evrakı takip etmek gerekiyorsa odacılık, diğer yerde bakan ile ilgili genel müdürlük ile konuşulması gerekiyorsa işin ayrıntısını bilerek takip ettiğini söyledi.

AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan; “Özellikle Iğdır-Nahcivan Projesi Azerbaycan ile görüşmeler yoğun bir şekilde devam ediyor. Ve inşallah Bakü-Tiflis-Kars’ın mesafe almasından sonra o proje başlayacaktır. Çünkü bunlarla birlikte Lojistik Merkezi hayata geçecek. Lojistik Merkez’in Kars için ne kadar önemli olduğunu, ne mutlu ki artık sokaktaki vatandaşta biliyor. Dolayısıyla onu yoğun bir şekilde takip ediyoruz. Bizim belki bir tek şansızlığımız yaklaşık 600 milyon TL.’lik geçen yıl yanlış anlamadınız geçen yıl 26 Mart’ta ihalesi yapılan ikmal ihalesi o firma itiraz etti KİK’e gitti. Öbürü itiraz etti mahkemeye gitti ve sonuçlanmadı. Ve şuan sözleşmeye davet ettiler. 1 yıldan fazla zaman geçti. Ve gerçekten her aşamasını, her kademesini direk takip ettiğim halde yani bir yerlerde evrakı takip etmek gerekiyorsa odacılık, diğer yerde bakan ile genel müdür ile konuşmak gerekiyorsa işin ayrıntısını bilerek takip ettiğim halde sonuçlanmadı. İnşallah bu günlerde sonuçlandırırız. Bu yaz ki yaz sezonunu kaçırmamız gerekiyor” dedi.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları, Kurum ve Daire Amirleri katıldılar.

İl Koordinasyon Toplantısında kurum amirleri sırasıyla yapacakları ve tamamlanmış yatırımlar hakkında bilgi verdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.