1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Konsey Atatürk için mevlit okuttu
Konsey Atatürk için mevlit okuttu

Konsey Atatürk için mevlit okuttu

Kars Kent Konseyi tarafından Atatürk için mevlit okutuldu, lokum dağıtıldı.

A+A-

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 76’ncı yılında Kars’ta çeşitli programlarla anıldı. Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için Merkez Fethiye Camii’nde Kent Konseyi Genel Sekreterliği’nce mevlit okutuldu, lokum dağıtıldı.

Akşam namazından sonra okutulan mevlide Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ömür Deveci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 76’ncı yılında büyük bir özlem ve gururla andıklarını belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atamızın, silah arkadaşlarının ve şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi.

Camide okutulan dualarla ve ikram edilen lokumlarla Ata’yı Kars’ta andıklarını belirten Kent Konseyi Genel Sekreteri Ömür Deveci de, “Milletimizle her duyguyu paylaşmak çok önemli. Bizde Atamızı Fethiye Camii’ndeki mevlitle andık. Biz, Cumhuriyet için birçok şey yaptığımıza inanıyoruz. Bu ülkenin bekası için Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetini en güzel şekilde taşımak hedefimizdir. Allah mevlidimizi kabul etsin inşallah. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.