1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Konakta Cümbüş Var
Konakta Cümbüş Var

Konakta Cümbüş Var

Cumhuriyet Bayramı etkilikleri kapsamında Virgül Tiyatrosu “Konakta Cümbüş Var” adlı oyun ile Digorlularla buluştu.

A+A-

 

Digor Kaymakamlığı’nın girişimleriyle ilçeye davet edilen Enver Demirkan Virgül Tiyatrosu Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde “Konakta Cümbüş Var” adlı oyun ile perdelerini Digorlulara açtı.

 

Türk Telekom YİBO Konferans Salonu’nda gösterilen tiyatroya yoğun ilgi oldu. Osmanlı döneminde kız isteme ve mahalle kültüründeki farklı karakterlerin anlatıldığı komedi oyununda keyifli anlar yaşandı.

 

Yetişkinlere ve çocuklara yönelik sahnelenen oyunda ilk önce çocuklara yönelik “Konuşan Sokak” adlı oyun sahnelendi. Virgül Tiyatrosu oyuncuları daha sonra yetişkinlere yönelik “Konakta Cümbüş var” oyunuyla ikinci kez sahne aldı. Oyun ilgiyle izlenirken, zaman zaman salonda kahkaha sesleri yükseldi. Oyun sonunda Enver Demirkan ve arkadaşları dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

Salondaki kalabalık ve ilgiden son derece memnun olduğunu belirten Ünlü Tiyatrocu Enver Demirkan; “Bugün buraya gelerek bizleri onurlandırdığınız ve bu güzel alkışlarınız için ekibim adına hepinize teşekkür ederim. Ayrıca buraya gelmemizde emeği geçen ve katkılarından dolayı başta Digor Kaymakamı Fatih Özdemir'e çok teşekkür ederim” dedi.

 

Digor Fatih Özdemir, oyun sonrasında sahneye çıkarak oyuncular ile birlikte vatandaşları selamladı. Kaymakam Fatih Özdemir; “Konakta Cümbüş Var” adlı tiyatro oyununu Digor halkıyla buluşturmaktan mutluluk duyduğunu da ifade etti. Özdemir Enver Demirkan’a ekibi adına teşekkür belgesi vererek oyuncular ile birlikte davetlileri selamladı.

 

Türk Telekom YİBO Konferans Salonu’nda sahnelenen “Konakta Cümbüş var” adlı oyunu Kaymakam Fatih Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Yağcı, Belediye Başkan vekili Reis Baykız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sedat Maden, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akal İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Aykut Soner Çırak, İlçe Cumhuriyet Savcısı Bekir Sel, İlçe Hakimi Sebahattin Gülgül, öğretmenler öğrenciler ve çok sayıda vatandaş izledi.

 

Enver Demirkan tarafından yönetilen “Konakta Cümbüş Var” adlı oyunda Enver Demirkan, Tanju Şarman, Hande Akkent, Mehmet İris, Eylem Aktaş, Ersun Vural, Barış Akgün yer aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.