1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kocaeli - Akyaka Kardeşlik Parkı açıldı
Kocaeli - Akyaka Kardeşlik Parkı açıldı

Kocaeli - Akyaka Kardeşlik Parkı açıldı

Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi’nin “kardeş belediyecilik” projesi kapsamında Akyaka’ya 5 milyon TL yatırım değeri olan parkın açılışı bugün yapıldı.

A+A-

Açılışa ; 65. Hükümet Ulaştırma Bakanı, Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Öztekin Kaşukçi,Akyaka Belediye Başkanı Ergüder Toptaş, Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilgili daire başkanları, çevre ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Milletvekili Ahmet Arslan ; “Serhat ilçemiz Akyaka’ya ricamızı kırmayarak “kardeş belediyecilik” projeleri kapsamında yapılan oldukça kapsamlı bu güzel park için teşekkür ederim. 5 milyon TL gibi ciddi bir rakamla ilçemize yapılan park ve çalışmalar bizleri oldukça mutlu etmiştir. Emeği geçen herkese başta Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanımız olmak üzere bütün hemşerilerim adına teşekkür ederim” dedi.

Akyaka Belediye Başkanı Ergüder Toptaş ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ve katılımcılara teşekkür ederek, Akyaka'nın gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük emek sarf ettiklerini söyledi.

cd-002.jpgcdddddd-001.jpgcddddd-001.jpgcdd-001.jpgff-019.jpgfffffffffff-003.jpg               

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.