1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Sadıkoğlu : Tarım ve Hayvancılıkta Kars'ı bölgenin lider ve marka ili yapacağız
Başkan Sadıkoğlu : Tarım ve Hayvancılıkta Kars'ı bölgenin lider ve marka ili yapacağız

Başkan Sadıkoğlu : Tarım ve Hayvancılıkta Kars'ı bölgenin lider ve marka ili yapacağız

​​​​​​​Kars Koyuncular Birliği’nde Kars’ın tarım ve hayvancılığının geliştirilmesi için muhtarlarla toplantı düzenlendi.

A+A-

Kars Koyuncular Birliği Başkanı Ali Gürbüz Sadıkoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bugün Kağızman’daki köy muhtarları ile bir araya geldi.

Muhtarlarla istişare toplantıları başlatan Kars Koyuncular Birliği Başkanı Ali Gürbüz Sadıkoğlu, Kars'ı tarım, hayvancılık ve süt sanayinde bölgenin lider ve marka ili yapmak için yola çıktıklarını, açıkladı.

Başkan Sadıkoğlu, Kars’ın tarım ve hayvancılık şehri olduğunu, bu anlamda önemli çalışmaların yapıldığını, tarım ve hayvancılığın Kars’ın vazgeçilmez ana unsuru olduğunu ifade ederek, Kars’ta her şeyden vazgeçilir ; ama tarımdan, hayvancılıktan vazgeçilmez, özellikle genç çiftçilerimizi destekleyeceğiz, dedi.

Toplantıya ; Çengilli Köyü Muhtarı Nimetullah Bilgi, Akören Köyü Muhtarı Selman Aydın, Camuşlu Köyü Muhtarı Nesim Öztürk, Paslı Köyü eski Muhtarı Fikret Aydın, Çallı Köyü eski Muhtarı Mehmet Köksüz, Akören Köyü eski Muhtarı Mehmet Aydın ve Cabbar Aydın, yönetim kurulu üyesi Hasan Aydın ile Kağızman Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kurukafa katıldı.

adsiz-003.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.