1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kız Kayakçılardan Kaymakama Ziyaret
Kız Kayakçılardan Kaymakama Ziyaret

Kız Kayakçılardan Kaymakama Ziyaret

Sarıkamış Kız Kayak Takımı öğrencileri, Kaymakam Ahmet Altunbaş’ı makamında ziyaret ederek karne heyecanını paylaştılar.

A+A-

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde, geçen yıl ilköğretim okullarındaki kız öğrencilerinden oluşturulan Kız Kayak Takımı, karnelerini aldıktan sonra Kaymakam Ahmet Altunbaş’ı makamında ziyaret ederek çiçek verdiler.

 

Sarıkamış Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçen yıl ortaklaşa hazırlanan projeyle, hiç kayak bilmeyen ve maddi durumu iyi olmayan, derslerinde başarılı 25 kız öğrenciden oluşan slalom kız kayak takımı kurulmuştu.

 

Kendilerine hem eğitim öğretim konusunda hem de kayakçı olmaları konusunda her türlü maddi manevi destek sağlayan Kaymakam Altunbaş’a teşekkür için ziyaret ettiklerini söylediler.

 

Takım kaptanı Fatma Kaya, “Bizler başta Kaymakamımız Ahmet Altunbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Ekinci ve kayak Antrenörümüz Muzaffer Ergöz, sayesinde kayağı öğrendik. Ardından ulusal yarışmalar ve daha sonra İsviçre’ye giderek burada kayak şenliklerine katıldık. Kendi harçlıklarımızla aldığımız çiçekle bize gösterdiği ilgiden dolayı Kaymakamımıza teşekkür etmek istedik” dedi.

 

Kaymakam Altunbaş da öğrencilerin ziyaretinden dolayı çok duygulandığını ve ayrıca çok mutlu olduğunu söyledi.

 

Altunbaş, okulda ve kayakta büyük başarı sağladıkları için öğrencileri tek tek yanaklarından öptü. Özellikle eğitim öğretim konusunda takdir ve teşekkür alan kız kayak takımına bundan sonrada her konuda katkı sağlanacağını belirten Altunbaş, “Beni çok mutlu ettiniz. Sizlerin bu başarılı çalışmaları umarım diğer öğrencilere de örnek olur. Ben sizler gibi akıllı, çalışkan ve yetenekli çocukları ileriki yıllarda yalnızca Milli sporcu değil, aynı zamanda mühendis, doktor, avukat olmanızı umut ediyorum. Bundan sonraki yaşamınızda hep başarılı olmanızı dilerim” diye konuştu.

 

Altunbaş, öğrencilere çeşitli ikramda bulunduktan sonra birer kitap hediye etti. Daha sonra topluca hatıra fotoğraf çektirdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.