1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. KESOB'da Devir Teslim
KESOBda Devir Teslim

KESOB'da Devir Teslim

Kars Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği'nin (KESOB)yeni Başkanı Adem Burulday görevi Zakir Bayraktar'dan devraldı.

A+A-

Kars Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği'nde düzenlenen devir teslim törenine; oda başkanları, esnaflar ve misafirler katıldı.


Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Zakir Bayraktar demokratik bir ortamda seçimlerin yapıldığını ve bu seçimlerin neticesinde Adem Burulday'ın başkanlık seçimini kazandığını ifade ederek, bugünden sonra da Kars ve Karslı esnaf için çalışmaya devam edeceğini, her alanda birliğe destek olacağını söyledi.


Zakir Bayraktar, Adem Burulday'ı tebrik ederek başkanlık makamını Burulday'a teslim etti.


Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'nin yeni Başkanı Adem Burulday ise, Zakir Bayraktar'a bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başkanlık görevini layıkıyla yerine getireceğini vurguladı.


 Başkan Burulday sözlerine şöyle devam etti: “Bildiğiniz gibi 24 Mayıs 2010 tarihinde yapmış olduğumuz seçimde yönetim kurulumuz göreve gelmiştir. Bugünden itibaren vermiş olduğumuz sözlerin tamamını yerine getireceğiz.


İlk olarak kamu kurum ve kuruluşları ile irtibata geçerek; Vali, Belediye Başkanımız ve Konfederasyonumuzdan destek isteyerek ilimizde "Esnaf Sarayı" yapılması için çalışmalara başlayacağız. İl ve ilçe odalarımıza gerekli maddi ve manevi desteği sağlayıp onların öneri ve şikâyetlerini dikkate alacağız. Bugünden sonra bütün esnaflarımız ile beraber olarak esnaf ve sanatkârların dertlerine derman olacağız. Birliğimizin de katılımcı bir sivil toplum örgütü olması için çalışacağız. Bütün esnaf arkadaşlarımdan ve oda başkanlarımızdan bizlere destek olmalarını istiyoruz. Kars için hayırlı ve uğurlu olsun."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.