1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kent Ormanı piknikçilerin vazgeçilmezi
Kent Ormanı piknikçilerin vazgeçilmezi

Kent Ormanı piknikçilerin vazgeçilmezi

Kars Valiliği’nin girişimleri, Orman Bakanlığı’nın desteği ile Kars Kalesi arkasında yapılan Kent Ormanı, pikniklerin vazgeçilmezi haline geldi.

A+A-

Kars Kent Ormanı havaların ısınmasıyla birlikte misafirlerini ağırlamaya başladı. Piknik yapmak için çok uygun olan alana vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Özellikle hafta sonları aileleriyle piknik yapmak için harekete geçenlerin uğrak yeri haline gelen Kars Kent Ormanı, İl dışından gelen misafirlere de ev sahipliği yapıyor.

Piknik yapmak için giden vatandaşların birçok ihtiyacını da donanımıyla karşılayan Kent Ormanı, yeşil alanı, park alanı, kuş ve su sesiyle stresten uzak bir mekan olarak halkın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Alanın içerisinde piknik alanları dışında mescit, yürüme yolları, spor alanları ve çocuklar için birçok seçeneğin olması da giden misafirleri oldukça memnun ediyor.

Yaz tatili için İstanbul’dan memleketleri Kars’a gelen Uymaz ailesi de Kars’ta böyle bir alanın var olduğu için çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Biz Kars’tan giderken buralar böyle değildi, Kars’ın bu yönüyle gelişmiş olması ve bu tür mekanların bulunması bizleri oldukça mutlu etti” diye konuştular.

Kars’a tatile gelen Uymaz ailesinin reisi Faik Uymaz ise demlenen çay eşliğinde türküler söyleyerek, ailesiyle birlikte mekanın ve doğanın tadını çıkardı. Kalabalık bir şekilde piknik yapmaya gelen ailede ise 100 yaşındaki Cemile Atmaca dikkat çekti. Cemile Nine, “Çocuklarım ve torunlarımla birlikte olmaktan çok mutluyum. Hepimiz bir aradayız ve özlemimizi birlikte piknik yaparak gidermeye çalışıyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.