1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kaymakam Gürsoy: Kağızman gelişecek
Kaymakam Gürsoy: Kağızman gelişecek

Kaymakam Gürsoy: Kağızman gelişecek

Kars Kağızman Kaymakamı Şuayip Gürsoy, yapımı düşünülen çalışmalar ve projeler hayata geçirildiğinde Kağızman’ın gelişerek daha da büyüyeceğini söyledi.

A+A-

SULAMA SUYU PROJESİ

Kaymakam Gürsoy, Kağızman genelinin çiftçilik ve tarımla uğraştığını bu nedenle sulama suyunun hayati derecede önemli olduğunu söyledi. Ulaştırma Bakanı Habib Soluk ile de görüşüldüğünü, Çevre ve Orman Bakanlığından konuyla ilgili ekibin ilçeye gelerek gerekli çalışmalara başlayacağını belirten Gürsoy, sulama suyu projesinin yakın zamanda hayta geçirileceğini ifade etti.

KESİPKÖPRÜ YOLLU YAPILACAK

Kağızman’ın Iğdır’la ulaşımını sağlayan Kesiköprü yolunun Ulaştırma Bakanı Habib Soluk tarafından yerinde incelendiğini belirten Gürsoy, yıllardır bozuk ve bariyersiz olan Kesiköprü yolunun yapımı içinde çalışma başlatıldığı, konuyla ilgi Karayolları Genel Müdürlüğü ile de görüşüldüğünü söyledi ve en kısa zamanda Kesiköprü yolunun yapılacağının sözünü verdi.

500 KİŞİLİK KAPALI SPRO SALONU

2010 yılında projesi onaylanan Kapalıspor Salonu’nun yakında ihalesinin yapılacağını da hatırlatan Gürsoy, Sspor Salonunun yapılacağı arazinin Kültür Varlıklarını Koruma Vakfı tarafından sit alanı ilan edildiğini, bu nedenle yapımının geciktiğini fakat bütün evrak işlemlerinin yapılarak ihale aşmasını geldiğini müjdeledi.

DEVLET HASTAHANESİ GELİŞECEK

Kağızman Devlet Hastanesi’nin yapmış olduğu başarılı ameliyatlarıyla Ulaştırma Bakanı Habib Soluk tarafından takdirle karşılandığının da altını çizen Gürsoy, 2. Kapalı Sistem Ameliyathanenin devreye gireceğini ifade etti. Gürsoy, Ulaştırma Bakanı Habib Soluk’un Hastane ile ilgili her türlü desteği sağlanacağını söylediğini aktardı.

Gürsoy ayrıca, Kağızman’ın ulaşım tarım ve sağlık konusunda gelişmeye müsait olduğunu ve hayat geçirilecek projelerle vatandaşların rahata kavuşacağını da sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.