1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAÜ’nün Örnek Öğrencileri
KAÜ’nün Örnek Öğrencileri

KAÜ’nün Örnek Öğrencileri

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümü öğrencileri, Eşmeyazı Köyü İlköğretim Okulu’nu yenilediler.

A+A-

KAÜ Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümü öğrencileri “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi adı altında Eşmeyazı Köyü İlköğretim Okulu’nun boyasını yaptılar, elektrik tesisatını yenilediler ve kullanılmayacak durumdaki laboratuarı onararak kullanılır hale getirdiler.

 

KAÜ Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları dersi rehber hocası Aytekin Alibeyoğlu öncülüğünde işe koyulan öğrenciler; Kars Milli Eğitim Müdürlüğü, Kars esnafı ve köy halkının desteklerini alarak Eşmeyazı İlköğretim Okulu Müdürü Erkan Çiftçi ile birlikte köy okulunun tadilatını yaparak Kars’ta bir ilke daha imza attılar.

 

Projede; KAÜ Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 3. sınıf ikinci öğretim öğrencileri proje temsilcileri Ahmet Bedir, Okan Boz, Ömer Çifci, Leyla Yılmaz, Ali Polat ve gönüllü katılan Mustafa Özsoy, Abdulkadir Başkan, Hatice Fişne, Hamza Satan, Ömer Beştaş görev aldılar.

 

Öğrenciler, yaptıkları projenin sadece okul için değil, fiziksel şartlarının iyileştirilmesine ihtiyacı olan tüm okullara şartlarının iyileştirilmesi ve örnek çalışmaların yapılması gerektiğine dikkat çektiler.

 

Proje kapsamında yer alan öğrenciler, böyle güzel çalışmaların devamının gelmesi için ayrıca Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesinde bilgilendirmeye yönelik bir panel sunacaklarını da belirttiler.

 

Köy halkı da öğrencilere bu anlamlı ve duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.