1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAÜ'de Terör Konferansı
KAÜde Terör Konferansı

KAÜ'de Terör Konferansı

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi (KAÜ) işbirliği ile KAÜ birinci sınıf öğrencilerine, Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından “Terör Örgütlerinin İç Yüzü ve Terör Örgütlerinin Eleman Kazanma Yöntemleri” konulu konferans verildi.

A+A-

Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nün gençlere ve onların eğitimine verdiği önem her kademedeki öğrencilere yönelik olarak hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün farklı proje ve etkinlikte, mevcut tüm imkanlarıyla konularında uzmanlaşmış personelini vatandaşın hizmetine sunan Emniyet Müdürlüğü, bu kez de üniversite öğrencileriyle buluştu.

 

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi (KAÜ) işbirliği ile 2010-2011 eğitim-öğretim döneminde Kars’a yeni gelerek KAÜ’de öğrenime başlayan birinci sınıf öğrencilerine, Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından “Terör Örgütlerinin İç Yüzü ve Terör Örgütlerinin Eleman Kazanma Yöntemleri” konusunda konferans verildi.

 

KAÜ öğretim görevlileri Fikret Özkan ve Nezihe Aslan tarafından da, öğrencilerin üniversitede öğrenime başladıkları ilk sene içerisinde üniversitede ve kentte uyum konularında karşılaşabilecekleri sorunları ve bu sorunların çözümü hakkında bilgilendirme konferansları düzenlendi.

 

Üniversite Kampusunda bulunan Prof. Dr. Necdet Leloğlu konferans salonunda başlayan konferanslar, İl merkezinde bulunan fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik 6 seans halinde düzenlendi.

 

Kağızman ve Sarıkamış ilçelerinde de öğrenim gören yüksekokul öğrencilerinin konferans programı da ilçelerde öğrencilerin yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.