1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KAÜ'de Bir İlk...
KAÜde Bir İlk...

KAÜ'de Bir İlk...

Kafkas Üniversitesi rektörlük seçimleri yaklaştıkça adayların isimleri de birer birer belli olmaya başladı.

A+A-

Uzun zamandır ismi kulislerde konuşulan, Veteriner Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Sami ÖZCAN hazırladığı web sitesi ile adaylığını açıklamış oldu.

 

Kafkas Üniversitesi’nde bugüne kadar yapılmış rektörlük seçimlerinde adayların bu şekilde ayrıntılı web sitesi hazırlamamış olması Prof. Dr. Sami ÖZCAN’ın isminin ilk defa ayrıntılı web sitesi hazırlayan rektör adayı olarak hatırlanmasına neden olacak.

 

ÖZCAN’ın www.samiozcan.com isimli web sitesinde, “özgeçmiş”, “taahhütlerimiz” “yönetim anlayışımız” , “projelerimiz” gibi başlıklar altında Kars halkını da bilgilendirmeyi amaçlayan detaylar yer alıyor.  

Kafkas Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Sami ÖZCAN, gazetemize yapmış olduğu açıklamasında şunları belirtti :

 

DİNAMİK BİR EKİP ve 20 YILLIK TECRÜBEMİZLE GÖREVE TALİBİZ

 

“Bir yandan dinamik bir ekibin enerjisi diğer yandan yaklaşık yirmi yıldır Kars’ta bulunmanın verdiği tecrübe ile rektörlük görevine talibim.

 

PROJELERİMİZ HAZIR

 

Gerek Kars ilinin gerekse Kafkas Üniversitesinin tüm sorunlarını biliyoruz ve özellikle üniversitemizin sorunlarının çözümü için gerekli projeleri hazırlamış bulunmaktayız. Bu projelerle Üniversitemizin birlik ve bütünlük içerisinde geliştirilmesi, şehirle bütünleşmesini sağlamayı hedeflemekteyiz.

 

ŞEHİRDEN KOPUK ÜNİVERSİTE ANLAYIŞINA SON VERİP, KARS’IN KALKINMASINDA DA BAŞ AKTÖR OLACAĞIZ

 

Sınırları içine çekilmiş, şehirden kopuk üniversite yönetim anlayışları artık geride kalmıştır. Özellikle doğudaki şartları dikkate aldığımızda üniversitenin şehir kalkınmasındaki önemi çok daha ön plana çıkmaktadır.

 

ÜNİVERSİTEMİZİN KAPILARINI HALKA AÇIP, REHBERLİK GÖREVİ ÜSTLENECEĞİZ

 

Bu bilinçle üniversite kapılarını Kars halkına açarak gerek teknik konularda gerekse kültürel konularda rehberlik görevini üstlenmeye hazırız. Önceliğimiz üniversitemizin ve buna bağlı olarak Kars ilinin kalkınmasına katkıda bulunmaktır.

 

HEDEFİMİZ : HERKESİ KUCAKLAYAN, BİRLİK ve BERABERLİK İÇİNDE KALKINMIŞ BİR KARS, SÜREKLİ KENDİNİ YENİLEYEN BİR ÜNİVERSİTE…

 

Hedeflerimizi, herkesi kucaklayan, birlik ve beraberlik ruhu ile gerçekleştireceğiz. Hazırladığımız web sitesinde projelerimizin önemli bir kısmı ve yönetim anlayışımız konusunda detaylı bilgiler yer almaktadır. www.samiozcan.com adresinden bu bilgilere ulaşılabilir. Seçim sonuçlarının başta üniversitemiz olmak üzere, Kars iline ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum