1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. KATSO'da e-ticaret, e- dönüşüm ve e-ihracat eğitimleri düzenlendi
KATSO'da e-ticaret, e- dönüşüm ve e-ihracat eğitimleri düzenlendi

KATSO'da e-ticaret, e- dönüşüm ve e-ihracat eğitimleri düzenlendi

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) ev sahipliğinde, Ticaret Bakanlığı ve TOBB iş birliğinde KOBİ'lerin dijital dünyada iş yapabilme ve E-ticaret Ekosisteminin sağlayacağı konularda farkındalığı arttırmak üzere E-Ticaret eğitimi düzenlendi.

A+A-

ERCÜMENT DAŞDELEN

Üretime odaklanan Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) dijital dünyada iş yapabilme ve e-ticaret ekosisteminin sağlayacağı faydaların farkındalığını artırmak amacıyla TOBB, her ildeki sivil toplum kuruluşları işbirliğinde 'Dijital dönüşüm, e-ticaret ve e-ihracat' eğitimi düzenliyor. 
Bu kapsamda KATSO'da düzenlenen eğitimde, e-ticaret ekosistemi ve dijital dünyanın ince çizgilerinden verimli ve sürdürülebilir bir iş modeli yaratmaya kadar birçok konu ele alındı. 
Eğitimde E-ticaret Merkezi Direktörü Mehmet Erdemi, e-ticaret ödeme yöntemleri, kargo ve lojistik entegrasyonları e-ticaret vergi mevzuatı, mali işler yönetimi, e-ticaret hukuku e-ticaret personel ihtiyacı ve insan kaynakları yönetimi CRM ve müşteri ilişkileri yönetimi ürün fotoğrafları ve web için görsel optimizasyon konularını işledi. 
Son olarak da 3Gen Teknoloji CEO'su Engin Özgen, dijital dönüşüm, e-uygulamalar ve bulut sistemleri, kategori ve ürünlere göre ulusal ve uluslararası satış platformları seçimi e-ihracat ve e-ticaret için dijital ürün bilgisi oluşturma- entegrasyonlar, ulusal ve uluslararası pazaryerleri e-ihracat saha operasyonu, depo ve iptal/iade yönetimi konularında bilgilendirerek katılımcıların sorularını yanıtladı.
Eğitimde söz alan Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, dijital kavramın gelişen dünyada önemli bir yer aldığını ifade ederek, gittikçe küçülen pazarda dijital yatırımların hem maliyet hem de zamandan tasarruf sağladığını belirtti. 
Alibeyoğlu, “Bu kapsamda dijital sisteme üyelerimizin hazırlıksız yakalanmaması adına dijital dönüşüm eğitimlerine önem vermekteyiz. Önümüzdeki dönemlerde eğitimlerimiz devam edecektir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.