1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. KATSO sanal ortamda hizmet vermeye başladı
KATSO sanal ortamda hizmet vermeye başladı

KATSO sanal ortamda hizmet vermeye başladı

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) üyeleri artık odaya gelmeden evraklarını alabilecekler, aidatlarını ödeyebilecekler.

A+A-

Dijital Dönüşüm Projesi kapsamında KATSO’ya bağlı üyeler istedikleri yerden www.karstso.org.tr adresini kullanarak Oda web sitesine giriş yapabilecekler ve Üye girişi alanını kullanarak kendileri için oluşturan alanlar vasıtası ile Oda belgelerini (Faaliyet Belgesi, Oda Sicil Kayıt Sureti, Ticaret Sicil Gazetesi vs.) sorunsuzca alabilecekler. Ayrıca bu sayede Oda aidatlarını yatırabilecek ve geçmiş dönem ödemiş oldukları aidatlarını ve aidat makbuzlarını görebilecekler.

2020 Yılı İtibari İle Odaya Başvuru Yaparak Evrak Alma Dönemi Sona Erecek

Başkan Ertuğrul Alibeyoğlu uzun süredir bu projenin üzerinde çalıştıklarını ve büyük çabaların neticesinde projeyi tamamladıklarını ifade etti. 

Sözlerinin devamımda Başkan Alibeyoğlu; Bu üyelerimiz için devrim niteliğinde bir hizmettir. En uzak bölgelerimizden hatta Türkiye’nin her yerinden üyelerimiz istedikleri gibi Odamıza gelmeden uzaktan hizmet alabilecekler. Odamıza gelerek belge alınması üyelerimiz için hem zaman kaybına hem de emek kaybına neden oluyordu. Bu vesile ile üyelerimiz zaman ve emek kaybı yaşamadan uzaktan hizmetlerini alabilecekler. İfadelerine yer verdi.

Ayrıca Başkan Alibeyoğlu; Bu hizmetten yararlanılabilmesi için üyelerimizin Odamıza başvuru yaparak kullanıcı adı ve şifre oluşturmaları gerekmektedir. Kullanıcı adı ve şifre oluşturduktan sonra üyelerimizi anında hizmetten yararlanma imkânı bulacaklardır. İfadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.