1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. KARTAB Toplandı
KARTAB Toplandı

KARTAB Toplandı

Kars Kültür ve Turizm Altyapı Hizmet Birliği’nin (KARTAB) 2010 yılının ilk olağan Meclis toplantısı Valilik Kar Salonu’nda yapıldı.

A+A-

Vali Yardımcısı Murat Demirci’nin başkanlığında yapılan toplantıya; Birlik üyeleri Sarıkamış Kaymakamı Ahmet Altunbaş, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Çamkar Hotel ve Toprak Hotel yetkilileri, İl Genel Meclis Üyeleri ve Sarıkamış Belediye Meclis Üyeleri ile Sarıkamış’ın Alisofu, Hamamlı ve Yağbasan Köyü muhtarları katıldı.

Toplantıda Birlik Saymanı Haydar Ali Altıngünlü tarafından Birliğin 2009 yılı bütçesine ait gelir ve gider kesin hesapları ile 2009-2010 yıllarınki faaliyetleri içeren faaliyet raporu sunuldu.

 

Birlik Meclis üyeleri tarafından Sarıkamış Turizm merkezindeki projelerle ilgili ihtiyaç duyulan ve yapılması öngörülen çalışmalar Mecliste görüşüldü.

 

Vali Yardımcısı Murat Demirci, Sarıkamış’ın Turizm ve Kültür açısından önemli bir noktada olduğunu ve bu konuda Birliğe ait projelerin bir an önce hızlandırılıp faaliyete geçirilmesini hususlarını dile getirdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.