1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’tan kısa haberler
Kars’tan kısa haberler

Kars’tan kısa haberler

Bakın hafta sonu Kars’ta neler yaşandı…

A+A-

HINCINI KAMYON LASTİĞİNDEN ÇIKARDI

 

Kars’ta bir kişi, çalıştığı işten ayrılmadan önce son kez gittiği kamyonun yeni lastiklerini eskilerle değişerek teslim edince yakayı ele verdi.

 

Polis merkezine müracaatta bulunan 30 yaşındaki vatandaş, çalıştığı şirkete ait kamyonun ön lastiklerinin değiştirildiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Şahıs, çalıştığı şirkete ait bir kamyonu başka bir işyerine kiraladığını söyleyerek, kiralamadan önce kamyonun 2 ön lastiğinin yeni olduğunu anlattı. Şahıs, şoför olarak anlaştığı 55 yaşındaki şüphelinin günü işi bırakacağını söylediğini, kendisin de başka şoför bulduğunu belirterek, kamyonu yeni şoföre teslim edeceği sırada, kamyonun ön lastiklerinin değiştirilerek yerine yıpranmış lastik takılmış olduğunu gördüğünü söyleyerek şikayetçi oldu.

 

İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile salıverildi

 

 

BURS DOLANDIRICILIĞI

 

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde 20-26 yaşlarında iki bayana burs ayarlayacağını söyleyerek bütün kimlik bilgileri ve evraklarını alarak kayıplara karışan şüphelinin aranmasına devam ediliyor.

 

Edinilen bilgilere gere; Polis Merkezi’ne müracaatta bulunan 2 bayan, firari şüphelinin 2010 yılı Şubat ayı başlarında kendilerine burs ayarlayacağı söyleyerek Şehit Kemal Mutlu Caddesinde bulunan bir işyerine götürdüğünü anlattılar. Kendilerinden 2 adet fotoğraf, sabıka belgesi, kardeşlerinin öğrenci belgesi, ikamet belgesi ve nüfus cüzdanı suretlerini aldıklarını da ifade eden bayanlar, bugüne kadar kendisine ulaşamadıkları şüpheliden şikayetçi oldular.

Firari şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

 

 

KARDEŞİNİN KİMLİĞİYLE CEZAEVİNE MAHKUM ZİYARETİNE GİTTİ

 

Kars’ta kardeşinin nüfus cüzdanıyla Cezaevine mahkum ziyaretine giden bir şüpheli yakayı ele verdi.

 

Edinilen bilgilere göre 44 yaşındaki şüpheli, 26 yaşındaki kardeşinin nüfus cüzdanını kullanarak Kapalı Cezaevine mahkum ziyareti için girmeye çalıştığı sırada girişteki görevlilerce durumun fark edilmesi üzerine yakalandı. Şüpheli, görevlilere teslim edilirken, diğer şüpheli de yakalandı.

 

 

DİKKAT : “İMEİ”SİZ CEP TELEFONLARI PİYASADA

 

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde bir işyerinde İmei numarasız telefon satıldığı tespit edildi.

 

Edinilen bilgilere göre; Polis Merkezi’ne müracaatta bulunan 51 yaşındaki şahıs, 20 gün kadar önce firari şüphelinin işyerinden 1 adet cep telefonu ile 1 adet sim kart aldığını, ancak şüphelinin fatura vermediğini söyledi. Telefonunun arızalanması üzerine işyerine gittiğinde, firari şüphelinin telefonu değiştirmediğini beyanla şikayetçi oldu.

19 yaşındaki bir başka şahıs da aynı şekilde müracaatta bulunarak 1 ay kadar önce firari şüphelinin işyerinden 170 TL karşılığında 1 adet cep telefonu aldığını, telefonun imei numarası kayıtlı olmadığından dolayı kapandığını, bunun üzerine firari şüphelinin işyerine gittiğinde telefonunu değiştirmediğini ifade ederek şikayetçi oldu.

 

Firari şüphelinin aranmasına devam ediliyor.

 

Her iki şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildiler.

 

 

ASKERİ HASTANEDE HIRSIZLIK İDDİASI

 

Kars Sarıkamış Askeri Hastanesi’nde görevli bir bayan ortak kullandığı giyinme odasındaki kilitli elbise dolabının içine koyduğu çantasından 100 TL parasının çalındığını iddia etti.

 

Edinilen bilgilere göre; Polis Merkezi’ne müracaatta bulunan 25 yaşındaki bayan, görev yaptığı Sarıkamış Askeri Hastanesinde şüphelilerle 5 bayanla ortak kullandığı giyinme odasında üzerini değiştirdiğini ve çantasını kilitli elbise dolabının içine koyduğunu söyledi. Ancak bir süre sonra çantasını kontrol ettiğinde çantasından 2 adet 50 TL parasının şüphelilerce çalındığını iddia ederek şikayetçi oldu.

 

İfadelerinde suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile salıverildiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.