1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’tan kısa haber turu
Kars’tan kısa haber turu

Kars’tan kısa haber turu

ÖZÜRLÜYÜ DE DOLANDIRDILAR

A+A-

Kars’ta bir şüpheli, belediyenin 20 özürlüye ev hediye ettiğini söyleyerek bir özürlü genci dolandırdı. Dün polis merkezine müracaatta bulunan 35 yaşındaki genç, 37 yaşındaki firari şüphelinin, belediyenin 20 özürlüye ev hediye ettiğini söyleyerek kendisinden çalışamaz raporunun fotokopisini ve 2 adet kimlik fotokopisini aldığını, ayrıca 60-70 TL para istediğini söyledi. Parayı vermediğini belirten özürlü şahıs, belediyeye gittiğinde böyle bir kampanyanın olmadığını öğrendiğini ifade ederek şikayetçi oldu. Firari şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

İLAÇ ZEHİRLENMESİ!

3 yaşındaki kız çocuğu, Şehitler Mahallesinde ilaç içmek suretiyle zehirlendi. Annesi ve babası tarafından götürüldüğü hastanede tedavisi yapılan çocuk, daha sonra taburcu edildi.

ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

Bir başka olayda da durumundan şüphe edilen şahsın idaresindeki araç, Yusufpaşa Mahallesinde durduruldu. Şüphelinin yapılan üst aramasında; toplam ağırlığı 17,55 gram gelen kubar esrar maddesi ele geçirilerek el kondu. Şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.