1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'ta yüksek kesimlere kar, kent merkezine yağmur yağdı
Kars'ta yüksek kesimlere kar, kent merkezine yağmur yağdı

Kars'ta yüksek kesimlere kar, kent merkezine yağmur yağdı

Kars'ta, yüksek kesimlere kar yağarken, kent merkezine ise yağmur yağdı. 

A+A-

Karslılar son yılların en sıcak kışını yaşıyor. Kentte normalde soğuk havanın etkili olması gerekirken, özellikle kent merkezinde bahar havası yaşanıyor. Bir günde 4 mevsimi bira arada yaşayan Karslılar ise bu durumdan memnun görünüyor.
Sıcak ve havanın etkili olduğu Kars’ta sabah erken saatlerde kent merkezine yağmur yağdı. Hava sıcaklığının 7 derece olduğu Kars’ta, kış ayında yağmur yağması ise dikkat çekti. Kent merkezine yağmur yağarken, özellikle yüksek kesimlere kar yağdı. Kar yağışına hazırlıklı olan vatandaşları, yağmur hazırlıksız yakaladı. Erken saatlere dışarı çıkan vatandaşlar kar yerine yağmur ile karşılaştı. 
“Meteoroloji uyardı” 
Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü 12. Bölge Müdürlüğü, bugün Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde Güneybatı yönlü zaman zaman kuvvetli rüzgarlar 40-60 km saat beklendiğinden vatandaşlar, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.