1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karayollarının attığı asfalt kışı çıkaramadı
Karayollarının attığı asfalt kışı çıkaramadı

Karayollarının attığı asfalt kışı çıkaramadı

Kars’ın en işlek caddelerinden birisi olan Faikbey Caddesi Ekim 2017’de atılan sıcak asfalt Mart 2018’de bozuldu.

A+A-

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce Faikbey Caddesi’ne atılan sıcak asfalt kışı çıkmadan bozuldu. Asfaltın kısa sürede bozulması ise vatandaşları şaşırttı.

Bir önceki dönem AK Partili Belediye Başkanlığı’nca yapılan ve yaklaşık 3.5 yıl bakım onarım yapılmamasına rağmen bozulmayan asfalt, Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce sökülerek yerine yeniden sıcak asfalt atılmıştı. Ekim ayı sonunda tamamlanan asfalt, geçen süre içerinde bozuldu. Asfaltın kısa sürede bozulması ise vatandaşlar ve sürücüler arasında şaşırttı.

3,5 yıl önce AK Partili Belediye tarafından yaptırılan ve bu süre içerisinde hiçbir şekilde bakım ve onarımı yapılmayan, buna rağmen 3,5 yıl bozulmayan asfaltın, sökülerek yerine daha iyisinin yağılacağını bekleyen Karslılar, yapılan asfaltın kısa sürede bozulmasıyla hüsrana uğradı.

Türkiye’nin hiçbir şehrinde yol ve kaldırım sorunu kalmadığına dikkat çeken vatandaşlar, Kars’ta yıllardır yapılan yol ve kaldırım çalışmalarının bir türlü istenen şekilde olmadığını ifade ederek artık Kars’ın yol ve kaldırım sorunlarının bitmesi gerektiğini söylediler.

Kars’ın kanayan yarasının yol ve kaldırım olduğunun altını çizen vatandaşlar, “Yıllardır Kars’ta yol ve kaldırım yapılıyor. Yapılan yol ve kaldırımlar ise kısa sürede bozuluyor. Hame devletin parası gidiyor. Hem de bizler mağdur ediliyoruz. Türkiye hiçbir şehrinde bu kadar sorun yok. Herkes artık alt yapı ve yol çalışmalarını tamamlamış şehirlerinin daha güzel görünmesi için farklı çalışmalar yapılıyor. Ne hazindir ki Kars’ta bir türlü bu yol ve kaldırım sorunu bitmiyor. Hiçbir şehrin yol ve kaldırım işi bu kadar uzun sürmüyor. Bizlerde atık çamura batmadan, araçlarımız kasislere düşmeden yaşamak istiyoruz” dediler.

Kars’ta, son olarak Ekim ayında yapılan ve kısa sürede bozulan Faikbey Caddesi’nin asfaltı, sürücülere de zor anlar yaşatıyor. Çukurların oluştuğu cadde de çukurdan aracını kaçırmak isteyen sürücüler zaman zaman da trafik kazalarının yaşanmasına sebep oluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.