1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta üçlü protokol imzalandı 
Kars’ta üçlü protokol imzalandı 

Kars’ta üçlü protokol imzalandı 

Kafkas Üniversitesi ve Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün imzaladığı işbirliği protokolü ilk meyvelerini vermeye başladı. 

A+A-

Özellikle müzik alanında işbirlikçi çalışmak üzere bir araya gelen, Kafkas Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi ile Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi kapsamlı bir protokole imza attı. 
Devlet Konservatuvarı Müdür Vekili Dr. Öğretim Üyesi Yavuz Selim Kafkasyalı, Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Talip Oğultarhan ve Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ali Kasım Bulut’un çalışmaları neticesinde hazırlanan protokolün içeriğinde; müzik alanında ortak ürünlerin ortaya çıkarılması, il genelinde taramalar yapılarak müzik alanına ilgisi ve yeteneği olan öğrencilere destek olunması, Kars’ın müzik kültürü için gerekli araştırmaların yapılması gibi çalışmalar yer alıyor. 
Protokol metinleri incelenip 3 kurum müdürü tarafından imzalandıktan sonra, İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun ve Kafkas Üniversitesi Rektörü Hüsnü Kapu ziyaret edilerek onayları alındı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.