1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta oto hırsızlığı yapan 2 kişi tutuklandı!
Kars’ta oto hırsızlığı yapan 2 kişi tutuklandı!

Kars’ta oto hırsızlığı yapan 2 kişi tutuklandı!

Kars’ta 2 şahıs oto hırsızlığı iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Olay, merkez Mahallesi Aşık Mehmet Hicrani Sokak üzerinde akşam 22.00 sıralarında A.E. isimli şahsın otomobili çalındı. İhbar üzerine Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Kazımpaşa Polis Merkezinin yaptığı ortak çalışma üzerine şahıslar çaldıkları araç ile Kent güvenlik sistemi (KGYS) ve plaka tanıma sistemine (PTS) takıldı.

Yapılan çalışma sonucu hırsızlık olayını daha önce hırsızlıktan kaydı ve başka bir suçtan aranması olan ve ehliyeti olmayan F.M. (20), M.Ö.’nün (20) yaptığı tespit edildi.

Yapılan fiziki takip sonucu araç Atatürk Caddesinde terk edilmiş halde bulunurken, şahıslar ise olaydan yaklaşık 4 saat sonra yaya olarak Bayrampaşa TOKİ bölgesinde yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslar Kazımpaşa Polis Merkezine getirilerek ifadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından Sulh Ceza Mahkemesi tarafından “oto hırsızlığı” suçuyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Otomobili çalınan A.E. karakolda verdiği ifadesinde aracının yedek anahtarının 5 gün önce kaybolduğunu ve aracıyla akşamüzeri eve geldiğini daha sonra markete gitmek için dışarıya çıktığını ve aracının park ettiği yerde olmadığını gördüğünü ve durumu polis ekiplerine bildirdiğini söyledi.

Şüpheli F.M. ve M.Ö. ise verdiği ifadesinde yaya olarak gezerken aracın sürücü tarafındaki camın açık olduğunu, camdan aracın içerisine baktıklarında aracın anahtarının vites tarafında olduğunu ve araç sürmeyi öğrenmek için aracı aldıklarını ileri sürdüler.

kars’ta-oto-hirsizligi-yapan-2-kisi-tutuklandi!-(1).jpgkars’ta-oto-hirsizligi-yapan-2-kisi-tutuklandi!-(1)_renamed_17231.jpgkars’ta-oto-hirsizligi-yapan-2-kisi-tutuklandi!-(2).jpgkars’ta-oto-hirsizligi-yapan-2-kisi-tutuklandi!-(3).jpgkars’ta-oto-hirsizligi-yapan-2-kisi-tutuklandi!-(4).jpgkars’ta-oto-hirsizligi-yapan-2-kisi-tutuklandi!-(5).jpgkars’ta-oto-hirsizligi-yapan-2-kisi-tutuklandi!-(6).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.