1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta Kızılay’ın kan bağış kampanyaları devam ediyor
Kars’ta Kızılay’ın kan bağış kampanyaları devam ediyor

Kars’ta Kızılay’ın kan bağış kampanyaları devam ediyor

Kars Kızılay Şube Başkanlığı, Ülke genelinde kan stoklarının yeterli düzeyde kalabilmesi amacıyla, kan bağışı kampanyalarına destek vermeye devam ediyor.

A+A-

Her gün il merkezinde faaliyet gösteren Kars Kızılay Kan Bağış Merkezi, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan hizmet binasında vatandaşların kan bağışlarını almasının yanı sıra, sık sık kan bağış kampanyaları düzenliyor. Yıl içerisinde çeşitli devlet kurumlarıyla da yaptığı anlaşmalar kapsamında da kan bağışları alan Kars Kızılay Kan Bağış Merkezi, zaman zaman da il merkezinin en işlek yerlerinde de kan bağış günleri düzenliyor.

Kars Kızılay Kan Bağış Merkezi, bugünde Faikbey Caddesi üzerinde Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı önünde kurduğu özel donanımlı araçlar içerisinde kan bağış kampanyası düzenledi.

Kars Kızılay Kan Bağış Merkezinde görevli Kan Alma Birimi Donör Kazanım Uzmanı Mehmet Resul Kansu kan bağış kampanyalarına aralıksız olarak devam ettiklerini belirterek, bugünde Faikbey Caddesi üzerinde kan bağışı etkinliği düzenlediklerini söyledi. Gün içerinde en az 80 ünite kan bağışı alabilmeyi hedeflediklerini belirten Kansu, vatandaşları kan bağışında bulunmaya devam etti.

Kan Bağış kampanyasının yarın da (29 Ağustos) Selim ilçesinde devam edeceğini belirten Kan Alma Birimi Donör Kazanım Uzmanı Mehmet Resul Kansu, düzenledikleri kampanyalarda kan veremeyenlerin veya zamanları uygun olmayan vatandaşların her gün il merkezinde faaliyet gösteren Kars Kızılay Kan Bağış Merkezinde kan verebileceklerini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.