1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta kaz yetiştiriciliğinin katma değeri yükseltilecek!
Kars’ta kaz yetiştiriciliğinin katma değeri yükseltilecek!

Kars’ta kaz yetiştiriciliğinin katma değeri yükseltilecek!

Kırsal Turizm ve Gastronomi Yoluyla Kaz Eti Üretiminin Güçlendirilmesi Projesinin başlangıç çalıştayı ve tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütünün Teknik İşbirliği Programı kapsamında başvurusu onaylanan ve yürütülme aşamasına geldiği bildirildi.

“Kırsal Turizm ve Gastronomi Yoluyla Kaz Eti Üretiminin Güçlendirilmesi Projesi” ile ilgili Başlangıç Çalıştayı ve Tanıtım Toplantısı DSİ Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Proje ile Kars ile bütünleşen kaz yetiştiriciliğinin katma değeri yüksek bir hayvancılık faaliyeti haline getirilmesi amaçlanıyor.

Gerçekleştirilen çalıştaya Tarım ve Orman Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Fuat Kasımcan, FAO Hayvansal Üretim ve Sağlık Bölümü Başkanı Yuriy Nesterov, FAO Hayvan Sağlığı Ve Üretimi Departmanı Kıdemli Yetkilisi Eran Raızman, FAO Türkiye Temsilci Yardımcısı Ayşegül Selışık, FAO Türkiye Temsilciliği’nde görev yapan uzmanlar, paydaş kurumlarımızın kurum amirleri, şube müdürleri, çok sayıda sivil toplum kuruluşumuzun temsilcileri ve çiftçilerimiz katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.