1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta KARGAZ çözüm yerine sorun üretiyor!
Kars’ta KARGAZ çözüm yerine sorun üretiyor!

Kars’ta KARGAZ çözüm yerine sorun üretiyor!

KARGAZ Kars Ardahan Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Karslılara çözüm yerine sorun üretiyor. Esnafın verdiği dilekçe “sümen altı” yapıldı.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatıyla kent genelinde başlatılan yol ve kaldırım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında paydaş kuruluş olan TELEKOM, ARAS EDAŞ ve KARGAZ da çalışmalarını buna endeksleyerek vatandaşın huzur ve refahına katkı sağlıyor.

Yaklaşık 15 gün önce Kars’ın en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesinde kaldırım çalışmaları Kars Belediyesi tarafından tamamlandı. Ancak çalışmaların ardından KARGAZ’a ait müdahale kapakları kaldırım seviyesinin altında kaldı. Bu durum caddeyi kullanan yayaların geçişlerine engel teşkil ettiği ve bazı vatandaşların da düşme riski geçirdiği gözlendi.

Atatürk Caddesinde iş yeri sahipleri yayaların mağdur olmaması için geçtiğimiz hafta Kars KARGAZ Müdürlüğüne durumu dilekçe ile bildirdi.

Yaklaşık 1 hafta önce bildirilen dilekçe KARGAZ yetkilileri tarafından “sümen altı” mı yapıldı bilinmez ancak henüz bir çalışma başlatılmadı.

kars’ta-kargaz-cozum-yerine-sorun-uretiyor!-(1).jpgkars’ta-kargaz-cozum-yerine-sorun-uretiyor!-(2).jpgkars’ta-kargaz-cozum-yerine-sorun-uretiyor!-(3).jpgkars’ta-kargaz-cozum-yerine-sorun-uretiyor!-(4).jpgkars’ta-kargaz-cozum-yerine-sorun-uretiyor!-(5).jpgkars’ta-kargaz-cozum-yerine-sorun-uretiyor!-(6).jpgkars’ta-kargaz-cozum-yerine-sorun-uretiyor!-(7).jpgkars’ta-kargaz-cozum-yerine-sorun-uretiyor!-(8).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.