1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta, Kamu-STK İş Birliğini Güçlendirme ziyaretleri
Kars’ta, Kamu-STK İş Birliğini Güçlendirme ziyaretleri

Kars’ta, Kamu-STK İş Birliğini Güçlendirme ziyaretleri

Kars Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü, Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) işbirliğinin güçlendirilmesi kapsamında dernek ve cemiyetlere ziyaretler gerçekleştiriyor.

A+A-

Kamu ve STK işbirliğinin güçlendirilmesi kapsamında Kars Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü görevli personeli Cafer Avınca, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanlığını ziyaret etti.
Ziyarette, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen ile görüşen Kars Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü görevli personeli Cafer Avınca, Kamu ve sivil toplum kuruluşları işbirliğinin güçlendirilmesi kapsamında derneklerin sorunlarını dinlediklerini belirterek, derneklere rehberlik edilmesi hakkında geniş bilgiler verdi.
KKDGC Başkanı Ercüment Daşdelen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kars Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü görevli personeli Cafer Avınca’ya il genelinde faaliyetlerini sürdüren STK’lara çalışmalarından ve sorunlarından bahsetme olanağı sağladıkları için teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.