1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta, İYİ Parti'ye 20 kişilik taze kan
Kars’ta, İYİ Parti'ye 20 kişilik taze kan

Kars’ta, İYİ Parti'ye 20 kişilik taze kan

Kars’ın ileri gelen sevilen ailelerinden Yeşilbağ ailesinden Ömer Baran Yeşilbağ 20 kişilik arkadaş grubu ve aileleri ile birlikte İYİ Partiye katılım sağladı.

A+A-

Ercüment DAŞDELEN

İYİ Parti Kars İl Başkanlığında düzenlenen rozet takma töreninde konuşan Ömer Baran Yeşilbağ, “Şu anda bu törene katılan İYİ Parti teşkilat temsilcilerine, medya mensuplarına ve katılım sağlayan dost ve arkadaşlarıma, ailelerine sevgi saygı sunarak teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşilbağ, “Türkiye’mize ve Karsımıza iktidarında büyük hizmetler vereceğine inandığımız İYİ Partinin  güçlü kadrosuyla bizlere güven veren Genel Merkez yöneticilerine inandığımız için ve yerel yöneticilerin samimi ve nazik davetlerine icabet ederek İYİ Parti camiasına ve ailesine katılmaya arkadaşlarım ve aileleriyle karar verdik. Temennimiz ve amacımız İYİ Partinin yerelde ve Türkiye genelinde başarılı olmasında bizlerinde payının ve katkısının olmasıdır” diye konuştu.

“İYİ Parti saflarında inanarak şerefle ve onurla çalışacağımıza, partimizin başarılı olacağına olan inancımız tamdır” diyen Ömer Baran Yeşilbağ, “İlk defa siyaset sahnesine adım attığımız İYİ Partinin tüm kademelerindeki yönetici ve üyelerine başarılı olmalarını diliyoruz” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba da, Ömer Baran Yeşilbağ ile partiye katılım sağlayanların rozetlerini takarak üyelik kayıtlarını yaptı.

Başkan Akbaba, Ömer Baran Yeşilbağ ile birlikte partiye katılım sağlayanlara teşekkür ederek, İYİ Partinin Kars’ta giderek güçlendiğini ve her kesimden destek gördüğünü söyledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.