1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars protokolü engelli vatandaşlarla kahvaltıda buluştu
Kars protokolü engelli vatandaşlarla kahvaltıda buluştu

Kars protokolü engelli vatandaşlarla kahvaltıda buluştu

Kars karayollarında engelliler ile alakalı kahvaltı programı düzenlendi.

A+A-

Programa Kars Valisi ve Belediye Başkanı Türker Öksüz, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ve engelli vatandaşlar katıldı. Programda Kars genelinde engelli vatandaşlara sunulan hizmet ve destekler ile alakalı Kars il Aile Sosyal Politikalar Müdürü Doğan Yıldız brifing verdi.
Kahvaltıda engelli vatandaşlar ile sohbet eden protokol, Kars genelinde engelleri aşmak için her türlü hizmetin ve desteğin devam edeceğini vurguladı. 65. Hükümet Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, engelsiz yaşanabilir bir hayat için her türlü hizmeti ve desteği devlet ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde sunmaya devam edeceklerini ve engelleri aşmanın bütün insanlığın görevi olduğunu söyledi.

kars-protokolu-engelli-vatandaslarla-kahvaltida-bulustu-(1).jpegkars-protokolu-engelli-vatandaslarla-kahvaltida-bulustu-(2).jpegkars-protokolu-engelli-vatandaslarla-kahvaltida-bulustu-(3).jpegkars-protokolu-engelli-vatandaslarla-kahvaltida-bulustu-(4).jpegkars-protokolu-engelli-vatandaslarla-kahvaltida-bulustu-(5).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.