1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta HDP deprem bölgesine 48 gönüllü gönderdi
Kars’ta HDP deprem bölgesine 48 gönüllü gönderdi

Kars’ta HDP deprem bölgesine 48 gönüllü gönderdi

HDP Kars İl Başkanlığı’nın deprem bölgesine gönderdiği 48 gönüllü, HDP Genel Merkezinin kriz masası oluşturduğu ve komisyonların belirlediği ihtiyaç olan yerlere, HDP il örgütlülerinin gönderdiği yardımların dağıtımında görev alacak.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

HDP Kars İl Başkanı Cengiz Anli, Türkiye’yi yasa boğan ve 10 ilimizi yıkıcı bir şekilde etkileyen depremlerin ardından dayanışma kampanyası başlattıklarını söyledi.

Anli şu ana kadar Kars halkının ve partililerin bağışladığı 3 kamyon ihtiyaç malzemesinin Adıyaman ve Malatya illerimize gönderildiğini belirterek, yardım kampanyasının devam ettiğini söyledi.

Türkiye’yi yasa boğan depremlerde hayatı kaybeden on binlerce vatandaşa başsağlığı ve yaralananlara da acil şifalar dileyen HDP Kars İl Başkanı Cengiz Anli, “10 ilimizi yerle bir eden depreminin ardından büyük üzüntü içerisindeyiz. Depremin ardından yardım kampanyası başlattık. Şu anda kadar 3 kamyon ihtiyaç malzemesinin 2 kamyonunu Adıyaman, 1 kamyonunu da Malatya ilimize gönderdik. Bir kamyon yardım malzemesini de önümüzdeki günlerde göndereceğiz. Ayrıca erkek ve kadınlardan oluşan 48 gönüllü arkadaşımız da deprem bölgelerine gitti. HDP Kars İl Başkanlığı’nın deprem bölgesine gönderdiği 48 gönüllü, HDP Genel Merkezinin kriz masası oluşturduğu ve komisyonların belirlediği ihtiyaç olan yerlere, HDP il örgütlülerin gönderdiği yardımların dağıtımında görev alacak. Yardımlarımızı Kars AFAD İl Müdürlüğünün bilgisi dahilinde deprem bölgesine gönderdik. Umarız Allah bir daha böyle bir felaket ile bizleri yüzleştirmez.” Dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.