1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta 'Hayata Başlarken' adlı proje başlatıldı
Kars’ta 'Hayata Başlarken' adlı proje başlatıldı

Kars’ta 'Hayata Başlarken' adlı proje başlatıldı

Kars İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından "Hayata Başlarken" adlı proje başlatıldı.

A+A-

Kars İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından "Hayata Başlarken" adlı proje başlatıldı.

Proje ile doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere ve evlilik hazırlığında olan gençler Kur’an kursu öğreticileri, TDV Kadın Kolları üye ve gönüllüleri tarafından ziyaret edilerek yardımlar yapılıyor.

Bu kapsamda Kars İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından "Hayata Başlarken" projesi ile yeni doğum yapacak olan ihtiyaç sahibi annelere bebek bohçası hediye edildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, "Hayırsever vatandaşlarımızın ayni ve nakdi destekleriyle hazırlamış olduğumuz bebek bohçalarını ihtiyaç sahibi ailelerimize hediye ediyoruz. Bu vesileyle en mutlu günlerinde onlara ulaştırdığımız bu hediyelerle bir nebze de olsun yüklerini hafifletmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Aynı zamanda bohçalarımıza Başkanlığımız yayınlarından bir adet Kur’an-ı Kerim’de ekleyerek dünyaya gözlerini açacak olan yavrularımızın ilk Kur’an-ı Kerimlerine sahip olmalarını amaçladık." dedi.

Müftü Bayram, Türkiye Diyanet Vakfı’nın bu tür çalışmalarına her zaman destekçi olan hayırsever vatandaşlara ve TDV Kars Kadın Kollarıs gönüllülerine teşekkür etti.

KAYNAK: DİYANET HABER

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.