1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta geri dönüşüm kamyonetinde yangın
Kars’ta geri dönüşüm kamyonetinde yangın

Kars’ta geri dönüşüm kamyonetinde yangın

Kars’ta kağıt ve karton toplayıcısı geri dönüşüm kamyonetinde gece çıkan yangın korkulu anlar yaşattı.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Ali Gaffar Okan Bulvarı üzerinde, DSİ Bölge Müdürlüğü karşısındaki akaryakıt istasyonu yakınında yanan kamyonet olası risk oluşturdu.

Görgü tanığı İlhami Aras’ın verdiği bilgiye göre; 27 AJE 430 plakalı kamyonetin kasasında bilinmeyen bir nedenle çıkan yangının ihbar edilmesi üzerine olay yerinde itfaiye ekipleri gelerek soğutma çalışması başlattı. Söndürme çalışmaları sırasında Ali Gaffar Okkan Bulvarı polis ekipleri tarafından yangın söndürülünceye kadar trafiğe kapatıldı.

Görgü tanığı İlhami Aras, kamyonetin hareket halinde iken kasasındaki kâğıtların tutuştuğunu ve araç şoförünün fark etmesinin ardından yangını ilk önce kendi imkanları ile söndürmeğe çalıştığını, arından da vatandaşların ve akaryakıt istasyonu çalışanlarının itfaiyeye haber verdiklerini söyledi.

Bu sırada yangının, yakınındaki petrol istasyonuna sıçrama ihtimali nedeniyle korku dolu anlar yaşandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu çevreye yayılmadan söndürülen kamyonet kullanılmaz halle geldi. Soğutma işleminin ardından Ali Gaffar Okkan Bulvarı tekrar araç trafiğine açıldı.

karsta_geri_donuesuen_kamyonetinde_yangin_korkuttu_2_renamed_23344.jpgkarsta_geri_donuesuen_kamyonetinde_yangin_korkuttu_4_renamed_20293.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.