1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta cadde ve sokaklar koronavirüse karşı yıkanıyor
Kars’ta cadde ve sokaklar koronavirüse karşı yıkanıyor

Kars’ta cadde ve sokaklar koronavirüse karşı yıkanıyor

Kars Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında, cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkıyor.

A+A-

Kars il genelinde tüm kurumlar ile birlikte Kars Belediyesi de dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınıyla mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında cadde, sokak ve halkın yoğun kullandığı alanları tazyikli suyla yıkıyor. Bugün Kazım Paşa Caddesinde devam eden yıkıma çalışmalarına esnaf ta destek vererek, işyerlerinin önünü temizledi.

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla Kovid-19 mücadele kapsamında Kars’ta bazı caddeler araç trafiğine kapatılmasını fırsat bilen Temizlik İşleri Ekiplerinin çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

Öte yandan başta Kars Valiliği olmak üzere tüm kurumlar ve duyarlı vatandaşların koronavirüsle imtihanı devam ediyor. Koronavirüs belasını ülke ve Kars gündeminden kaldırmak için halkın da daha fazla fedakarlıkta bulunması gerekiyor. Tüm ilgili kurum yetkilileri ile jandarma, polis, bekçi ve zabıta ekiplerinin il genelinde özverili bir şekilde uyarılarının vatandaşımız tarafından dikkate alınması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.