1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta 4006 TÜBİTAK Bilim Fuar Şenliği
Kars’ta 4006 TÜBİTAK Bilim Fuar Şenliği

Kars’ta 4006 TÜBİTAK Bilim Fuar Şenliği

Kars’ın Subatan Mahallesi’nde, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisini gerçekleştirdi.

A+A-

Gül Adile DAKMAZ

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan “ Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında bilimin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla Kars Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından düzenlenen Bilim Fuarı ve Görsel Sanatlar / Teknoloji Tasarım sergisi yapıldı.

Kars Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda 4006 TÜBİTAK Bilim Fuar şenliğine katılım yüksekti. Öğretmen ve öğrencilerin katılım gösterdiği sergi 12 Nisan tarihinde saat 10.00’da Kars Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda gerçekleşti. Şölen havasında geçen sergide Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce ve daha birçok alanın yer aldığı bu projelerle Kars Mehmet Akif Ersoy Ortaokul öğrencileri yaptıkları projeleri büyük bir heyecan ile sundular. Okul Müdürü Şentürk Samğar, “Okulumuz güzel bir bilim fuarına daha imza attı. Sergimize katılım yüksekti ve davetliler büyük bir ilgi ile öğrencilerimizin projelerini dinlediler. Bu yüzden, projelerin yapımında emeği geçen öğrencilere ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.