1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor’un Gücünü Göreceksiniz
Karsspor’un Gücünü Göreceksiniz

Karsspor’un Gücünü Göreceksiniz

Spor Toto 3. Lig, 3. Grupta mücadele eden Karsspor, hafta sonu deplasman da oynayacağı Gaziosmanpaşa spor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Teknik Direktör Haluk Seçkin nezaretinde Atatürk Stadında çalışmalarını sürdüren Karsspor’da kendi evinde kaybettiği puanın üzüntüsü yaşanıyor. Kendi sahasında mutlak galibiyet parolasıyla saha çıkan yeşil beyazlı ekip Kastamonu spor karşısında golü erken bulmasını rağmen üst üste yediği gollerle mağlup duruma düştü. Buna rağmen 90 dakika boyunca güçlü rakibi karşısında baskılı olan Karsspor, 90’ıncı dakikada bulduğu golle mağlup olmaktan kurtulmuştu.

 

İyi başladıkları Kastamonu spor karşılaşmasını kötü tamamladıklarını belirten Teknik Direktör Haluk Seçkin, kaybedilen puana rağmen futbolcularının 90 dakika boyunca oyunu bırakmayarak savaşmalarının sevindirici olduğunu söyledi.

 

Teknik Direktör Haluk Seçkin; “Karsspor, yeni bir ekip kurdu. Bütün futbolcularımız ilk kez bir araya geldi. Uyum sorunu yaşıyoruz. Ama inanıyorum ki takım her geçen gün daha iyi olacaktır” dedi.

 

4’NCÜ HAFTADAN SONRA KARSSPOR’UN GERÇEK GÜCÜNÜ GÖRECEKSİNİZ

 

Karsspor teknik direktörü Haluk Seçkin, yeşil beyazlı ekibinin gerçek gücünü 4’incü haftadan sonra ortaya koyacağını belirtti.

 

Teknik Direktör Seçkin; “Şuan itibariyle takım tam hazır değil. Biliyorsunuz hazırlık dönemine çok geç başladık. Futbolcularımızın hepsi ilk kez bir araya geldi. İlk kez birlikte oynuyorlar. Dolayısıyla bir birlerini tanımaları biraz zaman alacak. Şuan için uyum sorunu yaşıyoruz. Bu sorunu atlatınca Karsspor’un geçek gücünü herkes görecektir. Yeter ki taraftarlarımız bize inansın, bize destek olsun. Biz takım olarak kenetlendik. Karsspor’u zirveye taşıyacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Kaliteli futbolcularımız var. Genç koşan bir takım kurduk” diye konuştu.

 

DEPLASMANDAN PUANLA DÖNECEĞİZ

 

Karsspor Teknik Direktörü Haluk Seçkin, hafta sonu deplasmanda grubun güçlü takımlarından Gaziosmanpaşa spor ile deplasmanda karşılaşacaklarını ve bu karşılaşamadan puanla döneceklerini kaydetti.

 

Teknik patron Seçkin; “Gaziosmanpaşa Spor’un gücü ortada. İyi bir takım, çok iyi transferler yaptılar. Bizde iyi bir takım kurduk. Futbolcularıma güveniyorum. Bu karşılaşmadan puanla döneceğimize inanıyorum. İnanmak başarmak demektir. Futbolcularımda bunun bilincindedir. Çalışıyoruz, eksiklerimizi görüyoruz. Bunları gideriyoruz. Hafta sonu yapacağımız karşılaşmaya sporculularımızı psikolojik olarak ta hazırlıyoruz. Çok zor bir karşılaşma olacak. Sahada iyi olan kazansın” şeklinde konuştu.

 

Kars Atatürk Stadında hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı ekip, teknik, taktik ağırlı çalışmanın ardından çift kale maç yaptı. Çift kale maçta sporcuların hırslı olmaları teknik heyet ve yöneticileri sevindirdi. Karsspor’da cezalı ve sakat sporcu bulunmuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.