1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor ve Kars36spor’un başkanı değişti: “Tesisi parsel parsel sattırmayacağım”
Karsspor ve Kars36spor’un başkanı değişti: “Tesisi parsel parsel sattırmayacağım”

Karsspor ve Kars36spor’un başkanı değişti: “Tesisi parsel parsel sattırmayacağım”

Karsspor ve Kars36spor’un kulüp başkanlığını devralan Erkan Aydın, Şehit Ali Gaffar Okkan Tesislerini parsel sattırmayacağını, Karsspor’dan alacağı olan şahıslara herhangi bir ödeme yapılmayacağını söyledi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Harbiler taraflar grubunun kurucusu Erkan Aydın Karsspor ve Kars36spor’un kulüp başkanlığını devraldı.

Mevcut başkan Muharrem Yıldız Karsspor ve Kars36spor’un kulüp başkanlığından istifa etti. Yıldız’ın istifasının ardından Harbiler taraflar grubunun kurucusu Erkan Aydın başkanlığı devraldı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Burhan Taş, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kars İl Temsilcisi Metin Rıza Akıl, amatör spor kulüp başkanları ile spor camiasının katıldığı toplantıda açıklama yapan Erkan Aydın, Şehit Ali Gaffar Okkan Tesislerinin 16 takımın tesisi olduğunu, tesisleri parsel parsel satmak isteyenlere fırsat vermeyeceğini, Karsspor’un vergi, SSK ve elektrik borcu haricinde gerçek borcunun olmadığını, borç adı altında Karsspor’un kapısını çalmaya gelen şahıslarla adliyede hesaplaşacaklarını söyledi.

Aydın, toplantıda Muharrem Yıldız’ı cep telefonuyla aradı. Yıldız toplantıda katılımcılara her zaman Karsspor ve Kars36spor’un her zaman yanında olduğunu, kulüplerden hiçbir alacağının olmadığını beyan ederek, yeni başkan Erkan Aydın’ı tebrik etti.

Aydın, bir dönem 2. Lig’de mücadele eden Karsspor’u yeniden liglerde görmek için elinden gelen her şeyi yapacağını, Karsspor’da Karslı gençlerin top koşturacağını ifade ederek, bugün burada kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Bugüne kadar yaptığı görevinden dolayı Muharrem Yıldız’a teşekkür eden Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Burhan Taş ise yeni başkan Erkan Aydın’a görevinde başarılar dileyerek, Karsspor’u yeniden Liglerde görme arzusunda olduğunu kaydederek, “İnanıyorum ki Karsspor’un alacağı olan şahıslar da, alacaklarını Karsspor’a hibe edeceklerdir.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.