1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor maça hazır
Karsspor maça hazır

Karsspor maça hazır

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig, 3. Grup takımlarından Karsspor Kastamonu Spor karşılaşması hazırlıklarını tamamladı.

A+A-

Kars Atatürk Stadında bugün yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayan Karsspor, oynayacağı Kastamonu spor karşılaşması bekliyor.

 

Yeşil Beyazlı ekibin başarılı Teknik Direktörü Haluk Seçkin, Kastamonu spor’un geçen hafta kendi sahasında maç kaybetmesinin kendileri için bir şey ifade etmediğini söyledi.

 

Teknik Direktör Haluk Seçkin, “2010-2011 sezonunda kendi sahamızda oynayacağımız Kastamonu maçı ilk maçımız. Biz genç dinamik bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Tabii ki geç takımı geç kurmamızın sıkıntıları var. 25 sporcumuz var, 24 sporcumuzu yeni transfer etmişiz. Bunların bir uyum süreci var. Değişik takımlardan gelen futbolcularımız var. Ama biz bu işde takım içerisinde oluşturduğumuz arkadaşlıkla baya bir yol aldığımızı düşünüyorum. Hem antrenman açısında, hem de takımın hüviyetini yakalayabilmesi açısından daha 3-4 haftalık bir süreye ihtiyacımız var” dedi.

 

KASTAMONU İLE OYNAYACAĞIMIZ KARŞILŞAMAYI KAZANMAMIZ GEREKİYOR

 

Karsspor Teknik Patronu Haluk Seçkin, Kastamonu ile yarın oynayacakları karşılaşmayı mutlaka kazanmaları gerektiğini vurguladı.

 

Haluk Seçkin;”Şartlar ne olursa olsun yarın seyircimiz karşısında oynayacağımız ilk maçımızdan ne olursa olsun, galibiyetler ayrılmak istiyoruz. Tabi bunu da söylerken hiç kimseyi geçen hafta Kastamonu’nun Gazi Osman Paşa maçında kaybettiği, düşünmemiz gerekiyor. Gazi Osman maçını kesinlikle ölçü olarak almayacağı, İlk maçlar her zaman sürprize asçıktır. Önemli olan takım olmak yüreğini sahaya yansıtabilmek bizde bunun için burada varız” diye konuştu.

 

KARSSPOR HER ZAMAN VAR OLACAKTIR

 

Teknik Direktör Haluk Seçkin, Karsspor’un her zaman var olması için herkesin ciddi anlamda destek olması gerektiğini ifade etti.

 

Seçkin; “Kars’ın başarılı olmasının hiçbir engeli yok. Tek engel Karslıların kendileridir. Bu takım hiç kimsenin değildir. Siyaset üstü bir takımdır. Bu takım bütün Karslıların takımıdır. Bizde burada hizmet ediyoruz. Bizde Karslıyız, Bayramda da Kars’ta idik, bugün oylama var oylamada da Kars’tayız. Çünkü burası bizim sorumluluğumuz en üst düzeyde hissettiğimiz yer. Bizim olaya baktığımız ciddiyette bütün Karslılarında olaya ciddi bakıp bun takıma sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Haluk Seçkin, futbolcular veya yönetim bugün var yarın yok. Ama Karsspor devamlı var olacaktır. Bu takımın layık olduğu en kötü yer Bank Asya olduğunu düşünüyorum bunun içinde bizim vücudumuz koyduğumuz taşın altına Karslıların parmaklarını uzatmasını istiyorum

 

Teknik Direktör, Haluk Seçkin’in nezaretinde kısa bir ter antrenmanı yapan yeşil beyazlı ekip maç saatini beklemeye başladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.