1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor kampa giriyor
Karsspor kampa giriyor

Karsspor kampa giriyor

Karsspor Teknik Direktörü Haluk Seçkin, Karsspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında takımın 10 günlük kampa gireceğini ve yeni futbolcularla umut vaat ettiğini söyledi.

A+A-

Kamp öncesi Karsspor’un, dünü bugünü ve yarınını değerlendiren Teknik Direktör Haluk Seçkin, Karslılara seslenerek takıma her beraber sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

 

Seçkin, “Transfer dönemine geç başlandı. 2 Ağustos’ta çalışmalara başladık. 27-28 Ağustos tarihlerinde takımla anlaştık. 2 Ağustos’tan beri çalışmalarımız başladı. Takımımızdaki iskelet kadronun tamamen dağılmasından dolayı, sıfırdan bir takım kurmak durumunda kaldık. 13 günlük bir sürede birçok sorunu çözdük. Kulüp başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Herkes elinden gelen özveriyi gösterip sıfırdan bir takım oluşturmamız için bizlere yardımcı oldular. Bizlere ve sporcu arkadaşlarımıza taahhüt edilen her şeyi yerine getirdiler. Bizlerde onlara layık olacak şekilde ve Kars’a layık olacak şekilde kendimizi birer Karslı hissederek, bulunduğumuz şart içerisinde düzgün genç bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum.” dedi.

 

Şuan 24 futbolcuyla çalışmaların devam ettiğini belirten teknik direktör Seçkin, “Alt yapıdan 5 arkadaşımız aramızda. Burada futbolu iyi bilen arkadaşlarımızla araştırıp kendilerini görmek istediğimiz 5 arkadaş tespit ettik bunlardan birisi kaleci. Bu arkadaşlarımızın bir kısmını kampa götüreceğiz. Kamptaki değerlendirmeler sonucunda sezon içerisinde bizimle devam edip etmeyecekleri konusunda genç futbolcu arkadaşlarımızı da tespit edip, böylelikle yolumuza 24 kişilik kadroyla devam edeceğiz. Şana kadar 20 transfer yaptık.

 

Geçen sezondan kalan bir tane sporcumuz var oda takım kaptanımız kaleci Sedat. 21 profesyonel futbolcumuz var. Aramıza son olarak iyi bir forvet oyuncu katmak istiyoruz. 22 kişilik bir kadro yapıp sezona devam etmek istiyoruz. Aldığımız futbolcuların hepsi yetenekli ve geleceği olan futbolculardır.” diye konuştu.

 

ESKİŞEHİRSPOR’A TEŞEKKÜR

 

Seçkin, Eskişehirspor’dan iki futbolcu aldıklarını ifade ederek, “Bu oyuncularımızı bize yönlendiren kendisi de Karslı olan Eskişehirspor’un Asbaşkanı Gültekin beydi. Rıza Çalımbay hocamla beraber bizlere çok büyük destekte bulundular. Bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini biliyorum. Transferlerde bizlere karşı gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı da kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

 

KARSSPOR İZMİT KARTEPE’DE 10 GÜNLÜK KAMPA GİRİYOR

 

Seçkin, kampla ilgili de “İzmit Kartepe’de kampa gireceğiz. 10 günlük bir kamp sürecimiz olacak. Çalışma tarihimiz ise 15 ila 25 Ağustos tarihleri arasında olacak. Bu kamp sürecini çok iyi değerlendirmek zorundayız. 7 haftalık bir çalışma yapmamız gerekirken bizler 3 buçuk haftalık bir çalışmayla lig maçımıza çıkacağız. Hiçbir şeyden ödün vermeden takımızı hemen maça hazırlayalım düşüncesine girmeden, kendi çalışma prensiplerimiz ve antrenmanlarımız neyse sezon başında olduğu gibi, futbolcu arkadaşlarımızla çalışıp maçlar başladıktan 3-4 hafta sonrasında gerçek Karsspor kimliğini ortaya yansıtacağız.” şeklinde konuştu.

 

PLAYOFTAN ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ

 

Takımın hedeflerini de anlatan Seçkin, şunları söyledi:

 

“Amacımız ilk beşi yakalayıp birinci sırayı almak. Birinci sırayı alamasak da en kötü ilk beş içerisinde olup play-off oynamayı ve play-off’tan çıkmayı hedefliyoruz. Kalıcı bir şeyler bırakmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu konulardan en önemlisi altyapı. Alt yapımıza yönetimimiz Hüseyin Bedel hocamızı getirdi. Geçmişte İsmail hocamla beraber emekleri çok olan bir aile böylece Karsspor’un da sağlam bir alt yapı oluşturup bu şekilde devam edeceğini biliyorum. Bizlerden elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. 24 kişilik kadroyla kampa gidiceğiz ve kamp dönüşünce futbolcu sayımız 24 kişiye düşecek.”

 

KARS HALKI TAKIMINI SAHİPLENMELİ

 

Teknik Direktör Seçkin, Kars halkına da seslenerek, “Kars, Türkiye’nin en iyi ve en önemli illerinden biri. Bu ülkeyi dini, dili, ırkı ayrı tutmadan gözetmeden burada yüz binlerce şehit vererek oluşturduysak ve bu topraklarda bunu başardıysak, kendi evlatları, çocukları gibi sahip çıkmalarını istiyorum. Ve her zaman yanımızda olmalarını istiyorum. O zaman bizde bu takımın layık olduğu en güzel yere, onlarla beraber ulaşacağımıza hem de daha kolay ulaşacağımızı düşünüyorum. İşimiz zor ama birlik, beraberlikten dolayı aşılamayacak hiçbir engel yoktur. 34 maça çıkacağız. Herkesin Karsspor takımının yanında olmasını ve sahip çıkmasını istiyorum. Türkiye’de ve dünyada Kars, Karslı ve Karsspor bir tane başka Karsspor yok ve lütfen kendi düşüncelerimizi ve menfaatlerimizi bir kenara bırakıp, Karslıların ve Karsspor’un menfaatlerini düşünerek birlik ve beraberlik içerisinde bu takımı layık olduğu yerlere getirilmesi gerekiyor.” diye konuştu.

 

KADRO:

Takım kaptanı ve Kaleci Sedat Aslan

Volkan Zemen

Ali Mesut,

Mehmet Doğan

Emin Barlas

Resul Furkan Demir

Ali İhsan Helvacı

Cihan Fatih Özdemir

Berkay Onarıcı

Murat Toprak

Haldun Ağyüz

Ali Gitmiş

Halil Çagırtekin

Ahmet Maran

Hakan Acar

Aykut Demirdelen

Nurullah Dağaşan

Ersin Aksaç

Onur Çiçek

Aykut Gökdemir

Hakan Demir

Kemal Akça

Ümit Coşkun

Sezer Akar

Ali Vurkıroğlu

Okan Karabulutlu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.