1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor bu maça kilitlendi
Karsspor bu maça kilitlendi

Karsspor bu maça kilitlendi

Karsspor hafta sonu kendi evinde konuk edeceği grubun güçlü takımlarından Denizli Belediye Spor karşılaşması hazırlıkları sürdürüyor.

A+A-

Teknik Direktör Haluk Seçkin nezaretinde yapılan çalışmalarda futbolcuların istekli olması dikkat çekti. Teknik Direktör Haluk Seçkin, geçen hafta Yalova’dan puanla döndüklerini, aynı çıkışı Denizli Belediye Spor karşısında da sürdüreceklerini söyledi.

 

Karsspor Teknik Direktörü Haluk Seçkin; “Bizim amacımız ilk yarıda oynayacağımız 17 maç sonrasında ilk 5 içerisinde yer almak istiyoruz. İlk 5 içerisinde bulunan takımlardan çok puan farkı olmadan ilk yarıyı tamamlamak. Bunun çalışmalar yapıyoruz. Rakiplerimiz puan kaybetmesini bekliyoruz. Tabiî ki bizimde puan almamız gerekiyor. Bunun için çok çalışmak zorundayız” dedi.

 

Teknik Patron Seçkin; “Yalova maçında biz bir avantaj elde ettik. Puan olarak diğer takımları 10’ncu sırada olmamıza rağmen yakaladık. Lider ile aramızda 7 puan var. Lider bize gelecek. 2 tane maçını kaybettiği zaman bizim 2 maçı kazandığımız an liderin 2 puan üzerine çıkma şansımız var. Bunlar ilerki safhalarda düşünülecek şeyler. Yalova maçında iyi oynadık 10 kişi kalmamıza rağmen 3 puan aldı. Bu futbolcuları da çok olumlu etkiledi. Bütün futbolcularımız kutluyorum. Öz veriyle mücadele ettiler. Yalova maçında elde ettiğimiz 3 puanın bize çok büyük bir ivme kazandıracağını düşünüyorum. Ben Yalova maçında bizleri yalnız bırakmayan Karslılara teşekkür ediyorum diye konuştu.

 

Karsspor Teknik Direktörü haluk Seçkin, Denizli Belediyespor’un çok güçlü bir takım olduğunu Karsspor’un gücünün ortada olduğunu ve karşılaşamadan galip ayrılan tarafın Karsspor olacağına inandığını ifade etti.

 

Seçkin; “Denizli Belediye Spor geçen hafta kendi evinde lideri devirdi. İyi bir takım. Ama hafta sonu oynanacak karşılaşamadan galip ayrılan takım Karsspor olacaktır. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Biz hafta sonu taraftarlarımız tribünde görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın gücünü aldığımız takdirde Karsspor’un geçmeyeceği takım yoktur” şeklinde konuştu.

 

Kars Atatürk Stad'ında yapılan antrenmanda futbolcuların kıran kırana mücadele etmesi yüzleri güldürdü. Hata yapan sporcularla tek tek konuşan teknik direktör haluk Seçkin zaman zaman çalışmayı keserek futbolcuları hata yapmamaları konusunda sert bir şekilde uyardı.

 

Karsspor Denizli Belediye Spor karşılaşması hafta sonu oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati 13.30’a alındı. Karsspor’da sakat futbolcu bulunmuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.