1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Karslı atlet Türkiye Şampiyonu oldu
Karslı atlet Türkiye Şampiyonu oldu

Karslı atlet Türkiye Şampiyonu oldu

Adana'da düzenlenen “Okullar Arası Türkiye Kros Şampiyonası”na Karslı atletler damgasını vurdu.

A+A-

Volkan KARABAĞ

“Okullar Arası Türkiye Kros Şampiyonası”nda Genç Erkekler de ise Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Utku Göler Türkiye Şampiyonu olurken, Genç Bayanlarda Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Fatma Altun ise Türkiye 2’incisi oldu.

Ayrıca şampiyonada; Genç Erkeklerde takım olarak Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye 4’üncü olarak Kars’a madalyayla döndüler.

Öte yandan İstanbul'da yapılan Türkiye Büyükler Salon Şampiyonası’nda 800 metre koşan Tuğba Toptaş ise en iyi derecesini koşarak 2.06.13 saniye ile Türkiye Şampiyonu oldu. Toptaş, 5 Mart 2022 tarihinde İstanbul'da yapılacak olan Büyükler Balkan Salon Şampiyonası’nda Türkiye’yi ve Kars’ı temsil edecek.

Karslı atletlerin Türkiye’de yapılan yarışmalarda başarılı olmaları kentte de sevinçle karşılandı.

karsli-atlet-turkiye-sampiyonu-oldu-(1).jpegkarsli-atlet-turkiye-sampiyonu-oldu-(2).jpegkarsli-atlet-turkiye-sampiyonu-oldu-(3).jpegkarsli-atlet-turkiye-sampiyonu-oldu-(4).jpegkarsli-atlet-turkiye-sampiyonu-oldu-(5).jpegkarsli-atlet-turkiye-sampiyonu-oldu-(6).jpegkarsli-atlet-turkiye-sampiyonu-oldu-(7).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.