1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’a İş Bankası Ormanı
Kars’a İş Bankası Ormanı

Kars’a İş Bankası Ormanı

Türkiye İş Bankası'nın, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamındaki ağaçlandırma projesi "81 İlde 81 Orman", Kars ile sürüyor.

A+A-

Kars'ın Paşaçayırı mevkiinde 20 hektarlık alana 30 bin adet sarıçam, huş, dişbudak ve iğde fidanı dikilerek oluşturulacak 37. İş Bankası Ormanı'nın dikim şenliği 16 Temmuz'da yapılıyor.

 

İş Bankası, Çevre ve Orman Bakanlığı ile TEMA işbirliğinde başlatılan ve Türkiye'nin en büyük ağaçlandırma çalışmalarından olan "81 İlde 81 Orman" projesi kapsamında Kars''ta da bir "İş Bankası Ormanı" oluşturuluyor.

 

16 Temmuz Cuma günü Kars'ın Paşaçayırı mevkiinde yapılacak fidan dikim törenine İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, yerel yöneticiler, Banka yetkilileri, TEMA Vakfı çalışanları, TEMA gönüllüleri, Yavru Tema'cılar ve ilköğretim öğrencileri katılıyor.

 

İş Bankası'ndan beş yılda iki milyon fidan

 

Türkiye İş Bankası'nın 22 Aralık 2008'de başlattığı ve bir ağaçlandırma seferberliğine dönüşen "81 İlde 81 Orman" projesi beş yılda tamamlanacak. Bu sürede üç bin futbol sahası büyüklüğünde (yaklaşık 1.500 hektar) alana iki milyonu aşkın fidan dikilecek. İş Bankası,  proje kapsamında dikilen fidanların dikim tarihinden itibaren beş yıl boyunca bakımını da  gerçekleştirecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.